Lastikler hk.
Arkadaşlar ne yazık ki bu lastik meselesi gerçekten üreticilerin bir utanmazlığı, daha öncede yazmıştım, arkadaşın 8.000 YTL ye aldığı piaggio scoterin üzerindede aynı marka lastik bizim scoterla yapacak bir şey yok o konuda...
yalnız size şunu da söylemek istiyorum, forumdaki uzun tartışmalardan sonra arkaşımın AN 125 ine pirelli sl 26 lastikler aldık şu an o lastiklerle 1000 km kadar da yaptı...
iki defa ıslak zemin testi yaptım tamam bu lastik kadar hop diye kaymıyor ama o da kayıyor belli bir limite kadar tutuyor o da, yani sonuçta minicik tekerin üzerindesiniz yere temas eden nokta belki 10 cm2 bile değil,
ben o yuzden çok zorda kalmadıkça yağmurlu havalarda binmemeye çalışıyorum, eğer yol uzunsa zorda kalsam da binmiyorum...
Birde şu E-5 teki kazalar çok korkuttu beni açıkçası, tamam medya da abattı biraz ama sonuçta bu kazalar oldu....İstanbulda ki araç şoförlerinin motorsiklete zerre kadar saygısı yok...
Bu imaja tabi sağolsun hiç bir kuralı dinlemeyen kurye arkadaşlar ile kebapçı/sucu/pizzacı arkadaşların da epey katkısı var.
Eşimle nasip oldu işyeri sayesinde Hollanda'ya gittik vallahi ben yaşamıyormuşum dedim, her yer bisiklet motosiklet, nasıl bir saygı var kural var, herkes gülümsüyor, sokakta herkes selamlaşıyor, ağzım açık kaldı, açık söyliyim valla bizi uyutmuşlar dedim, yok bizde aile var yok bizde misafirperverlik var hepsi laf herşeyimiz gösterişten ve oyundan ibaret geldi bana....
Neyse konuyu aştık epey burası AN 125 FORUM kusura bakmayın arkadaşlar ..çok dolmuşum demek ki