bende bujiyi merak ediyorum bide performans kayışı varmış arkadaslar bu konuda bizi aydınlatırmısınızz
bende katıldım aranıza... selamlar...:bounce:
herkese selam.
bugün KGS aldım.köprü sorunuda kalmadı artık.rahatça karşıya geçebilirim.
arkadaşlar 1500 km ye yaklaşıyorum.sanırım yine yağ değişimi gerekiyo.kağıtta 500 den sonraki 1000km diye yazıyo heralde.o arada iridium buji taktırmak istiyorum.motorun seriliğini artırıyo diye okumuştum bi yerde.bide yakıtı daha iyi yaktığı söyleniyo.sizinde görüşlerinizi almak isterim....
Wildrain bas şu motorun gazına artık.bir ay oldu hala 250km desin.vur kendini yollara bayırlara.![]()
beyler bu 500 km sonunda teknik servise götürcekmişiz motoru satan kişi öyle diyordu..orada napacaklar biliyor musnuz?Bi de ücret verecek miyiz?
mcyassin
beyler bu 500 km sonunda teknik servise götürcekmişiz motoru satan kişi öyle diyordu..orada napacaklar biliyor musnuz?Bi de ücret verecek miyiz?
bişey sorcam bu bahsettiğin 2395 ve 1950 dediğin fiyatlara plaka ruhsat dahilmidir acaba_?
ömercem kardeşim yaa anladığım kadarı ilewildrain senin cevap konusuz kaldı biraz
valla senin mesajı okuduktan sonra kendi mesajımı okudum ve utandım. Dolayısı ile sildim o kısmını...
Gerçekten yani racing club mı enduro-touring club mı burası ? Dün bir bugün iki altımızda bir scooter ahkam kesmeye başlamışım..Allah korusun dizimi masaya çarptım bir hafta yürüyemedim, bir de utanmadan yok 100 yaptım 125 kaçtım filan kendimden utandım.
Teşekkürler erol dost...
Gerçekten teşekkürler..
arkadaşlar merhaba bende ilk motorum an 125 ile aranıza girmiş bulunmaktayım.
ilginç bir hikayem var mandial alıyodum görünüşüne bayıldım 150 zat anlaştık sonra bi arkadaşımla konuşurken mondial aldığımı söledim sıkı motorcudur. Sonra tatile çıktım yeni döndüm tatilden ve arkadaşım gidip mondiyi iptal edip bana suzuki almış delimisin servisten çıkmassın dedi. burdaki yorumları da baştan sona okuyunca arkadaşıma hk verdim. bu akşam teslim alıcam ruhsat plaka hepsi 2.400 e geldi fb stadının ordan alıcım umarım memnun kalırım. sonuçta ilk defa böle bişiye sahip olacağım için heyecanlıyımda.