arkadaşlar merhaba bende ilk motorum an 125 ile aranıza girmiş bulunmaktayım.
ilginç bir hikayem var mandial alıyodum görünüşüne bayıldım 150 zat anlaştık sonra bi arkadaşımla konuşurken mondial aldığımı söledim sıkı motorcudur. Sonra tatile çıktım yeni döndüm tatilden ve arkadaşım gidip mondiyi iptal edip bana suzuki almış delimisin servisten çıkmassın dedi. burdaki yorumları da baştan sona okuyunca arkadaşıma hk verdim. bu akşam teslim alıcam ruhsat plaka hepsi 2.400 e geldi fb stadının ordan alıcım umarım memnun kalırım. sonuçta ilk defa böle bişiye sahip olacağım için heyecanlıyımda.
toksom kardeş bu hafta söz verme kimseye bari de engin gezi turlarından bizde nasiplenelim dolap beygiri gibi beykozda dönüp duruyoruz....Bu haftasonu biz de Bozcaada yaptık hanımla..
Ama karakaçanla değil !!! Otomobil ile gittik..
İnşallah bir gün cesaretimi toplayıp oraya karakaçan ile de gideceğim.
Adada 7-8 tane AN125 gördüm. 3 mavi, 4-5 siyahtı yanılmıyorsam.
Adanın en çok tutulan motor markası bizimkisi.
Ada zaten ufacık, hep beraber dönüp dönüp duruyoruz..
Dolayısıyla her köşe başında, iki dakikada bir AN125 görüyorum..
Sürekli "Aaaa !!! Bak benimki !!!" diyerek hanımı bezdirdim.
...
...
Yaa..
...
İşte bu da beyle bir anımdır efenim..
Yeni gelenler hoş geldiler..
arkadaşlar mrblar hepinize slmlar ve kullanıcılara kazasız sürüşler.
aranıza bugün katıldım. scooter almayı düşünüyorum ama ne model alsam hangi marka tam karar veremedim. sıfırmı ikinci elmi onada karar veremedim ama gelip geçici bir heves değil onu biliyorum.
üniversite yıllarında arkadaşımın vardı üni. ye gider gelirdik arkada artçı takılırdım.
eee üni bitti askerlik bitti. çalışıyoruzda malum istanbul trafiği ve caddelerde yüzlerce scooter olunca....
hemen gidip kursa yazıldım herşey dahil 350 ytl verdim B ehliyetim var +A2 için (herşey dahil 350 ytl tutuyo) fiyat nasıl sizce?
istanbul bağcılarda oturuyorum suzuki bayii var gittim an 125 i gördüm herşey iyi güzel fakat tekerlekleri 10 '' ya arkadaşlar açıkçası bana küçük geldi bide iki kişi binicez. orada mondiallerde vardı ama satıcı suzuki yi tavsiye etti ama pek bilmiyorum ne yapsam 150 zc tip olarak hoşuma gitti.
ikinci elde düşünüyorum aslında temiz bulabilirsek...
(play station 3 üm var sıfır orjınal kutusunda 40Gb ikinci elde takasta düşünüyorum.) hepinize iyi günler
selamlarlar suzukici dostlarım
ben bu hafta toplanalım dedimya biz bunu önümüzdeki hafta yapmamız lazım
nedeni ise şimdi ehliyet şubesinden geliyorum adamlar önümüzdeki salı dediler
bende ehliyetsiz çıkmak istemiyorum ne olur ne olmaz ... anlayışla karşılayacağınızı ümit ederim ... şimdiden özür dilerim bir şeye heves ettik ama bu hafta olmadı önümüzdeki hafta olur ... iyi yada kötü görüşlerinizi bekliyorum herkese selamlar....
ksayar; bende dun yazıldım kursa B ehliyetim var, kurs 250 fiyat çekti bende ilerdeki kurs 150 ye yapıyo oraya gidiim dedim 250 den 150 e indi ki ilerdekinin fiyatını bilmiyodum. neyse 150 i verdim ve kayıt oldum şimid sen diyosunki 350 herşey dahil o herşeyin içinde neler var merak ettim evraklar tutacak sağlık muayenesi şkametgah resim falan yaklaşık 70 i bulacak adamlar senin resminin ikametgahının parasını vermiyeceğine göre o parada 350 nin üzerine ekle. sonra birde trafikten ehliyeti almak için bi harç yatırıyosun emin değilim ama 100 ytl civarı trafiğe giderken de o parayı sana vereceklerini sanmam kurs bitti ilişki biter genelde. onuda 350 ytl nin uzerine ekle 500 ü buldu bana sanki biraz fazla geldi bu para...ben 300 e hallederim hepsini. arada baya fiyat farkı var bence 350 nin içinde neler var onları ören
selam dostum.öncelikle hoşgeldin.
ben de uzun süren araştırmalarımdan sonra bu forumdaki arkadaşlarımızın fikirlerini alarak geçen ay içerisinde an 125 almaya karar verdim.kullanmaya başladığımdan beri ne kadar isabetli bir karar vermişim diye düşünüyorum.motorumdan son derece memnunum.
benim sana tavsiyem hiç düşünmeden bu motordan alman olur.çok keyifli bir motor olduğunu sende anlayacaksın.
var moytorum profilimde yazıyo suzuki an 125. ya anlamadığım direksiyon dersi için ek olarak ne 50 ytl si enteresan bende 150 nin içinde direksiyon derside var ki eyer extra istersem 1 saat özel ders veririrm dedi hoca 25 ytl miş
Arkadaşlar bu bizim motorların lastiği naylondan yapılmış!Pek anlamam ama kauçuk olması gerekiyomuş normalde.En hafif bi ıslaklıkta yatırabilirmişiz motrou allah korusun.Sizin bir fikriniz var mı bu konuda?