Suziki AN125 ile Bodrum Turu ve Bodrumdan motor yorumları

Merhaba
sölemesi ayıp geçen hafta eşimle birlikte bir bodrum tatili yaptık.. pazar günü erkenden uyanıp hemen bir motor kiralayalım ve bodrumun koylarını bir güzel gezelim dedik. bir adet suziki an 125 kiraladık. 30 ytl + KDV günlük kirası. önce bu motorla ilgili bir kaç şey söylemek istiyorum.. motor 5400 km idi ama hala taş gibi duruyordu..ancak toplamda ( 72 + 49 ) 121 kg tutan ağırlığımızı maalesefki benim mondial 150 rf kadar iyi çekemedi.. yokuşlardaki max hızım 40.. ancak motorun düzdeki gidişi 80 km ye kadar gayet başarılı.. ben kendisine 10 üzerinden 7 verdim kendi sınıfına göre..( şahsi görüşümdür )
Bodrumda motosiklet kullanımı çok yaygın.. özellikle gözlem yaptım.. en çok kullanılan markalar sırasıyla honda , kymco , suziki yamaha ve çinçonlar.. model sıralamasında ise ilk 5 şu şekilde diyebilirim..
1. honda today ( mübarek her yerde var tüm bayanlarda )
2. honda beat
3. kymco agility
4. suziki an 125
5. honda innova
ancak iş kiralama şirketlerinde biraz farklı.
öncelikle hondanın bayisi kıvrak motoru tebrik etmek gerek.çok iyi çalışmış.. ancak kiralama şirketlerinde üstünlük kymcoda.. her şirkette mutlaka agility grand dink ve xciting ( herpsinde en az 2 tane ) bulunmakta.. benim kiraladığım şirket 5 adet süper 8 siparişi vermiş. kymcodan acaip memnunmuş. benim alacağım zaman elinde bulunan 14 kymco motorun hepsini vermiş..insanlar öncelikle kymcoyu tercih ediyormuş. tek üzüldüğüm konu benimde sevdiğim markalardan SYM nin çok bulunmaması.. 1 haftada 4 adet joyride 1 adet GTS gördüm..
yolu bodruma düşüpte kiralayacak arkadaşlar için bir kaç fiyat ( 1 günlük )

1. Xciting 250i....60 YTL
2. Xciting 500.....90 YTL
3. grand dink 250...60 YTL
4. joyride 200 ......50 YTL
5. honda beat.......30 YTL
6. suziki an 125.....30 YTL
7. 150 lik çinçonlar...25 YTL
8. 50 lik scooterlar...20 YTL
9. agility 125 ........30 YTL
birazda resim ekleyelim..

URL=http://img92.imageshack.us/my.php?image=dscf0064xn0.jpg]
dscf0064xn0.th.jpg
[/URL]

Bilgilendirme için teşekkürler. Kask kiralama imkanı da var mı? Yoksa burdan kask mı götürmek gerekecek?

kirki umarı iyi bir gezi oolmuştur..
Evet dediğin gibi bodrumda motosiklet çok yaygın..Özellikle ufak motorlar..Trafikte en iyisi..Şehiriçinde arabayla 30 dakikada gittiğin yere 5 dakikada gidebiliyosun..Önemli bi ulaşım çözümü:cat:
En çok markalar arasında honda birinciliğini koruyo ama hondadan sonra bana göre cygnuslar geliyo..Fiyatı baya bi aşağı düştüğü için çok tutuldu..Şehiriçi için ideal.Yoksa bozuk yola gitmez..:farao:

yyaaaa bişi sorcam sende moto varken neden onunla gitmediniz seninkinde problem falan mı vardı

Son düzenleme:
Resimlerin büyük Hali..:)
dscf0056zf2.jpg

dscf0125yu7.jpg

dscf0110nu0.jpg

kirki abi resimlerin büyük halini koydugumdan inş kızmamışsındır bana... :)

Fiyatlar Süper Bence Ben kuşadasında Sordum çinçançona kadın 30 ytl istiyo adam agility 30 ytl yazmıs süper fiyat valla............

Son düzenleme:
istanbula evi tasırken bende motosikletimi sürerek gelmeyi düsünüyorum kamyonla beraber :D bakalım nereye kadar dayanabilecek istanbulu bulacakmı yoksa yolda beni çin işkencesinemi tabi tutacak ::queen:

istanbula evi tasırken bende motosikletimi sürerek gelmeyi düsünüyorum kamyonla beraber :D bakalım nereye kadar dayanabilecek istanbulu bulacakmı yoksa yolda beni çin işkencesinemi tabi tutacak ::queen:

Valla arkadaşım ben mondi ile maximum adapazarı/hendek ilçesine gittim. dahası yemedi doğrusu :):):):):):):)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar