Surus sirasinda kopek saldirisi

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Scooterla da yaparsin ama teknigi farkli: iyice yavasliyorsun, yavaslayinca kopek duruyor, o esnada hafif gaz acip kopegin ustune surer gibi yapiyorsun, kopek kaciyor.
Ya da duruyorsun, yan ayaga aliyorsun scooteri, inip bagirarak kopege dogru kosuyorsun, kopek kaciyor.
Benim taktiklerim bunlar. Ama tabi her kopekte tutmayabilir😂
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Abi bu durum icin "totoyu kaptirmissin" denebilir mi😂
Saka bi yana, kopekten gaz acip kurtulmak mumkun degil. Iyice yavaslayip havlamasi bitince gene cok yavas yolumuza devam etmek ise yariyor. Cunku bu gibi kisa mesafede ara hizlanmalarda kopek cogu motoru gecer, bi de namussuzlar konumlanmada da avantajlilar, on caprazdan geldikleri icin hizlanmak ise yaramiyor.
xmax ile bizim köfteci yollarında köy içlerinden geçerken köpekler çok korkutuyorlardı, hatta bizim ekibe köy içlerinden geçerken beni bekleyin kalabalık geçelim arammızda mesafe çok olmasın diyordum ama illa ki benim önümü kesiyorlardı.
motoru büyütünce işler değişti, şimdi bakmıyorlar bile. deme ki küçük motorlarla var bir dertleri.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Totomun yediğine durup ne "Ne diyon dayı?" diyorum. Avel avel bakıp gidiyor.
Maçam yemiyorsa açıp gazı gidiyorum.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
xmax ile bizim köfteci yollarında köy içlerinden geçerken köpekler çok korkutuyorlardı, hatta bizim ekibe köy içlerinden geçerken beni bekleyin kalabalık geçelim arammızda mesafe çok olmasın diyordum ama illa ki benim önümü kesiyorlardı.
motoru büyütünce işler değişti, şimdi bakmıyorlar bile. deme ki küçük motorlarla var bir dertleri.
Neyle dertleri var kendileri de bilmiyorlar bence

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar