Sürücüye kızdı motorsikletini uçuruma attı

Yol vermeyen sürücüye sinirlenen genç kendisinide uçurumdan atmak istedi

14.09.2008 16:35
Zonguldak'ta kendisine yol vermeyen sürücüye kızan genç, motosikletini kayalıklardan attı. Fener mahallesinde, motosikletini uçurumdan atan Mehmet Günel isimli genç, kendisini de atmak istedi. İhbar üzerine olay yerine giden polis, motosikletini kayalıklardan denize atmaya çalışan gencin, yanına yaklaşılması durumunda kendisini denize atacağını söyledi. Genci, olay yerine gelen ağabeyi ve polisler yaklaşık 1 saat sonra ikna ederek kayalıklardan kurtardı.

Edinilen bilgiye göre Fener Mahallesi gezi yolunda bir kişinin motosikletini kayalıklardan aşağıya attığını ve kendisini de atacağı yönünde ihbar alan polis ekipleri, olay yerine sevk edildi. Motosikletini kayalıklardan atan gencin kendisini de atma ihtimaline karşı Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Deniz Polisi Botu ile 112 Hızır Acil Servis ambulansı da olay yerinde hazır bekletildi. Olayın iftar saatine denk gelmesi üzerine çevredeki vatandaşlar, polis ve gazetecilere su getirerek iftarlarını açmasını sağladı.

Günel'in ağabeyi ve polislerin 1 saat süren çabaları sonucunda bulunduğu yerden çıkarılan Günel, ifadesi alınmak üzere Çarşı Polis Merkezi'ne götürüldü. İddiaya göre Mehmet Günel, kent merkezinde kendisine yol vermeyen bir araç sürücüsüne kızıp Fener gezi yoluna geldi. Maruz kaldığı durum nedeniyle bunalıma giren genç, motosikletini uçurumdan attı.

Ya bu gazetecileri var ya...olayları ne kadar ilgi çekici hale getirmeye çalışıyorlar. Kim bilir olay neydi ne hale sokuldu....:mrgreen:

Bazen bende deli oluyorum düdük sellektör yapıyorum ama sürücü yaşlıysa eğer hiç takmıyor inip dövesim geliyor bazen bu haberdeki genç arkadaşada hak vermiyor değilim hani..

Eee eleman haklı bu ülkede motosiklet kullanmak insanı canından bezdiriyor :)

trafikteki ßinek araçlarının çoğu motorsikleti trafikte tanımıyorlar son ßi kaç aydır qözlemlediqim kadarı ıle qenelleme yaptıqımda ßunların ßaşında ilk taksiciler geliyor ve uyuz olmaya ßaşladım (ßir ay önce ) ßi qün abım önde motoru ıle qıderken ßizde ardından araba ıle takıp edıyorduk taksıcı direksiyonu abimin önüne kırıp tekerleğine dokundu abım denqesini kaybetti son anda düşmekten kurtuldu durdular ve kavga cıktı annemde dayanamadı indi aşşağıya taksıcıye ßaqarmaya ßasladı taksıcı sız karışmayın hanfendı dedı annemde nasıl karışma oqlum o ßenım dedıqınde taksıcının yuzunu qörmenızı ısterdım :) netıcede ßende kavga var dıye anahtarı kontakta ßırakıp dışarı fırladım ama arabayı kurtardım kimse çalmadan :) motorda ßir trafik aracı ve artık kaßullenilsin iki dakika durup yol vermekle ßişey kayßetmezler

sanırım anlıyorum elemanı bazen deli oluyorum bukadar saçma sürüş tarzlarına.gözümü kapayıp full gaz ilk nereye dalarsam artık bunu yapasım geliyo:pr:

bazan adamı böyle pisikopata baglıyor bu trafik ama gene de kendine zarar vermeya çalışması yanlış olan motora olmuz ne deyim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Davşan dağa küsmüş dağın umru olmamış misali..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar