- Motosikleti
- Ns200
Youtube da izlediğin videonun doğrulu nedir? Oradaki kişinin bilgisi? Bütün kurslara genellleme yaparak vasat tabirini neye göre kullanıyorsun? Hiç işini hakkıyla yapan bir yerden ehliyet yada eğitim aldınmı ?
Motorun dik olmadığı her konumda bizi dengede tutacak yegane şey arke tekerin ivmelenmesidir bu nedenle viraj yapılırken hız önceden ayarlanır ve sadece virajın içinde sabit gaz yada çıkışa doğru gaz kademeli olarak arttırılır o iş senin yada youtube da gördüğün gibi değil sen debriyajı çektiğinde motoru yükten alıyorsun haliyle dengesini kaybediyor tam yalpalamaya başlarken tekrar kavrama yaparak dengeye alıyorsun ne gerek var? Gazını ayarla yatır motoru bukadar basit
2010da B 2017de A2 aldım. 2011de de SRC3 belgesi aldım. 3ü de farklı kurslardı. 3ü de profesyonellikten uzak, eğitim vermekten ziyade ticaret yapmak mantığında olan işletmelerdi. SRC aldığım kurs lise diplomamı kaybetti o derece. Böyle yorum yapmamın sebebi yaşadığım bu kötü deneyimlerdir. A2 kursundaki eğitmenim de servis şöförüydü. Parmak arası terlikle gelmişti eğitim alanına.
Diğer söylediğine katılıyorum ama daha önce hiç motosiklet sürmemiş birinden motosikleti yatırmasını bekleyemezsin. Senin söylediğin üst seviye eğitimlerde gösterilir diye tahmin ediyorum. Youtubede ehliyet sınavıyla ilgili ne kadar video varsa izledim ve tabi aeanın videoları. Sonuçta A2 sınavını 2nci seferde kendi kendime öğrenerek geçtim. Kursun bana tek katkısı motosiklet oldu. Bu arada ben virajdan değil gidon kilit dönüşten bahsediyorum.
Son düzenleme: