Sürtme Sesi

Herkese merhaba sorunum motorun sol kısmından gelen sürekli sürtme sesi problemin nereden geldiğini çözemedim bir türlü balata desem fren tutmaz bir fikri olan varmı veya yardımcı olucak. Bu arada sürtme sesi kapı gıcırtısı gibi değil daha çok plastik bir parça sürtüyomuş gibi çıkıyor şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ediyorum

Bende sizin 640 konunuzu okuyordum :)) Birazdaha açayım motorun tam sol diskin oradan geliyor yani tahmin ettiğim kısım orası kesik kesik sürtünme sesi yüksek hızlarda yok fakat düşük hızlarda hissedilebilir bir seviyede sürekli çıkıyor bilmiyorum anlatabildim mi internette araştırdım fakat kayda değer bir bilgi bulamadım

Disk yamuktur ondan geliyordur. İlk aklıma o geldi. Ön tekeri havaya kaldırıp elinle bi dene. Kesik kesik gelmesi diskin balanslı dönmesinden olur.

Yolda giderkende hafifçe bas frene. Vurdura vurdura mı yavaşlayacak onu dene. Oda olursa diskten.

Yarın deneyip size tekrar dönücem çok teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:06 ----------

Dediğiniz gibi frenlediğim zaman kesil kesik geliyor. Diskte görünür bir yamukluk yok ustaya göstericez sanırsam

Freni hafifçe sıktığınızda seste ciddi değişiklik veya sesin kesilmesi söz konusu oluyor ise fren diskinin eğriliğinden şüphe edebilirsiniz. Onun haricinde lastiğinizin diş arasına zıpır bir taş sıkışmışsa onun da sesi bahsettiğiniz sese benzetilebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar