Benim bir arkadaşım var, o sırada sahip olduğu otomobil her zaman dünyanın en mükkemmel otomobili. Toz kondurmaz, laf söyletmez. Ama daha sattığı gün otomobilin arkasından ettiği küfrün bini bir para.
eskiden bizdede vardı motoruna ismi koymalar falan oluyor öyle bir evre geçiyor sonra şimdi motor dediğin şey benim için kapının önündeki bir avuç civata..
Bu benim arkadaşımdır.
Kendisinde r25 var akşama kadar övüyor benim cbr 250 yi eleştiriyor.
Bunu belki kasıtlı yapmıyor ya da farkında değil ama ayar oluyorum ağalar.
Param cbr 250 ye yetti. Çokta güzel motosiklet memnunum.
Ama adam moral bozuyor.
Kesinlikle arkadaşına katılıyorum R25 le piste bile girilebiliniyor CBR 250 dandik ve R25 adete kopuyor 14 bin dk/dk
Özet: FAKİRLER ÖLSÜN...!
R25'de motor mu? Arkadaşın toyluğundan öyle yapıyor farkında değil. Yarın 4 silindire geçse, R25'de neymiş, direk pişmanlık diyecek.. Allah ömür verirse görürüz
Evet R25 sahibi arkadaslar;
Gardımı aldım bekliyorum :thumright
Sevdiğimiz bir arkadaşımız var sürekli hondayı över kendisi, biz de karar aldık buluştuğumuz da 5-10dk hondayı biz övüyoruz, biraz düzelme var.
Yani kendi aracını insanlar istemsiz olarak abartabiliyo, çünkü onunla arasında bi bağ oluyo. Bunu çakallıktan yapanları ayırt etmek zor değil fakat insana kendi çocuğunun dünyanın en güzel çocuğu gibi görünmesiyle aynı durum.
Kesinlikle arkadaşına katılıyorum R25 le piste bile girilebiliniyor CBR 250 dandik ve R25 adete kopuyor 14 bin dk/dk
Merak ettim, R25 CBR250'den kac kat daha pahali?
Dehset. Beyaz bir kompak arabayla uzuuun bir Harley konvoyundan yelekli birine carpmak gibi birsey...
Acik soyle, moderator olmasan cesaret edebilir miydin buna?![]()
arkadaş bu r25 çilerin genelinde var bu. sorsan en kral makina o ama yola çıkınca ne cbrlar ne ninjalar bunlara saplıyor. sonra böyle kuyruk acısı olup çeneye vuruyor. arabanın şahincileri ne ise motosikletlilerin de r25'cileri mt25 cileri onlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:35 ----------
ya sen önce terimleri öğren. girilebiliniyor ne demek? 14 bin dk/dk ne demek? neyse yukarıda da söylediğim gibi faça şahinciler doğan görünümlücüler ne ise r25ciler de onun laciverti.