Supersport yarışçısı Craig Jones vefat etti

boy

Bu sezon en sıkı yarışçılardan biriydi. Favorilerim arasındaydı. Çok yazık oldu. Motosiklet yarışlarının ölümle sonuçlanacağını pek düşünmezdim ama son birkaç senedir oldukça fazla ölüm haberi aldık. Bizim yarışlarda da çok tehlikeli durumlar söz konusu oluyor.

940-art.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vıdeo yu ızledım ve ıcım bı tuhaf oldu allah rahmet eylesın yakınalrına sabır versın

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Yazık..Genç bir motor sevdalısını daha kaybettik.... :pale:

Bu sezon en sıkı yarışçılardan biriydi. Favorilerim arasındaydı. Çok yazık oldu. Motosiklet yarışlarının ölümle sonuçlanacağını pek düşünmezdim ama son birkaç senedir oldukça fazla ölüm haberi aldık. Bizim yarışlarda da çok tehlikeli durumlar söz konusu oluyor.

940-art.jpg

Aynen katılıyorum gerçekten Sbk'da bu sene rüzgar gibiydi, eleştirmenlerin dediğine göre bu kaza anına kadar da en iyi yarışlarından birini çıkartıyordu. Aslında arkadaki motosikletin ön tekerleği kafasına gelmiş ve bu şiddetli darbe sonucu kafatası ve boyun bölgesinde kırıklar oluşmuş, Londra hastanesine kaldırıldığı sırada hala hayattaydı, ama sabah bu haberle şşok olduk gerçekten,

kaza videosunu siteye koydum http://reyzing.com/video-izle/motosiklet gerçekten çok üzücü...

allah bu acıların tekrarını göstermesin ...
Mekanı cennet olsun :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar