Supersport yarışçısı Craig Jones vefat etti

[IMGL]http://img103.imageshack.us/img103/7932/s024jonesportraitkr3.jpg[/IMGL]Supersport yarışçısı, 23 yaşındaki Craig Jones dünkü yarışta düşmüş ve başına aldığı darbeden sonra hastaneye kaldırılmıştı. Bugün öldüğü açıklandı.

Dün Kenan'ın Superbike'taki ilk yarışından hemen sonra koşulan Supersport yarışında Craig Jones yarışa 2. sırada devam ederken motordan düştü ve arkadan gelen Andrew Pitt'in ön tekeri kafasına çarptı, (çok feci bir olaydı) sonra hareketsiz bedeni pistte sürüklendi ve defalarca daireler çizdi, bu sırada diğer yarışçılar yanından son süratle geçtiler, yarış durduruldu ve Jones hastaneye götürüldü. Bugün ise ölüm haberi açıklandı.

Yarışseverlerin ve ailesinin başı sağolsun.

Not: 2006 senesinde 21 yaşında superbike şampiyonasında yarışma başarısı göstermiş, 2007 senesinde ise Supersport'ta yarışıp sezonu 5. kapatmıştı.

Kaza anı için Youtube'da aşağıdaki başlığı aratabilirsiniz.

SuperSport 2008 - RIP Craig Jones Fatal Crash [January 16, 1985 -- August 4, 2008]

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hadi yaa :pale: dün EuroSport'ta yarışı izliyordum, çok çekişmeli gidiyordu..
Yağmur sebebiyle çok fazla kaza yaşandı...
Kazayıda izledim çok kötüydü :salut:
Allah Rahmet Eylesin... :pale:

gerçekten üzüldüm. cok da genç arkadaşımızmış. toprağı bol olsun...

Kazayi simdi gordum internetten gercekten cok sert ve ters bir sekilde dusmus sanirim boynu kirildi kaza aninda , zaten dustugu anda bilinci yoktu surekli bilincsiz bir sekilde savruldu , arkadan gelenlerin carpmamasi buyuk bir sans daha uzucu sonuclarda olabilirdi ama yasi cok genc yaa o benim icimi burktu resmen.

amantanrım .. dün hastaneye götürüldü yarış sırasında da durumu iyiye gidiyor denilmişti .. offff çok üzüldüm şimdi yaa.. allah rahmet eylesin ... çok üzücü bir kaza

Formula 1 yarışıyla aynı ana denk geldiği için bi o kanala bi öbürüne atlıyordum sürekli.Supersport yarışının durdurulduğunu öğrendim ama kazayı göremedim.Spikerler en son ambulansta hastaneye sevkedilirken bilincinin açıldığından bahsediyorlardı.Kötü haberi az önce aldım gerçekten çok çok üzücü :pale:

Geçen sene Valelunga'da Kenan'la kapışmışlardı 1.'lik için.Yarış erken durdurulunca Kenan 1. Craig Jones 2. olmuştu.Podyumda el sıkıştıkları an geldi aklıma...Çok çok yazık çok büyük talihsizlik.Eğer ardından gelen Andrew Pitt'in motorundan darbe almasaydı belki de kendi kendine ayağa kalkabilecekti...

Yeri uçmak olsun...

Son düzenleme:
Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Video silinmiş sanırım YouTube'tan. Allah günahlarını affetsin, çok üzücü bir olay. Kader işte... Toprağı bol olsun.

Mersin İl Temsilcisi
mekanı cennet olsun.... allah tüm ölülere rahmet eylesin...

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Kenan'ın yarıştan sonra benim oğlanın muzipliği tuttu.
Hem oyun oynadık, hem SS yarışına baktık.
Yarış ikide bir durunca ben parça parça seyretmenin de etkisiyle yağmur fena yağıyor galiba diye düşünüp geçiştirdim.
Bu nedenle kazayı da ne gördüm ne de sonradan haberim oldu.

Yarışın başlarında hanımla konuşurken, sanırım seneye SBK da görürüz bu çocuğu diye yorum yapmıştım.

Meğer bırak önümüzeki seneyi ertesi gün görebileceğimizin bile garantisi yokmuş.

Ölüm geldiğinde kapıyı çalmadan içeri giriyor maalesef.

Hayatında en mutlu olduğu zamanlardan birinde öldüğünü düşünüyorum.
Allah herkese mutlu ölmeyi nasip etsin....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yazık olmsss be adama baglac

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar