Supersport modellere "angel eyes"

lem alper sende al artık bi ss bıktırdın bizi..:p

şaka şaka

ama bi ss in olacak aksam çekicen bi pastane kenarına yada lokanta yanına açıcan angel eyes aydınlatmayı bakk millet nasıl hasta kalıyor o motora..

aah ah, seneler var daha o günlere...

bi ss alsam tekerleğin şeridini bile angel eye yaptırırım bana kalsa:mrgreen:

CBR dakidmi angel. Pek benzetemedimde....:silent:
CBR'dakiler Demon eye oluyor. Kırmızı olan yuvarlark şeklindekiler Devil eye, Mavi olanlar angel eye, Çevreyi saranlarda Demon eye :)

Ama onunda çaresi var bi anahtar yani düğmeyle farlarıda kapanabilir hale getirebirsin sonuçta angel takıyosun çirkin durmaz o zaman hem istediğindede farı yakabilrsin

motorlar 10 numara olmuş bende yapmak istiyorum ama farın içini sökecek adam bulamadım :pr:
Kesinlikle katılıyorum...

Super sport aldığımda yapmak istediğim tek şey Devil eye çok hoşuma gidiyor ve süper gözüküyor. Özellikle R1'de ama 600RR dada görünüm fena değil.

Farları fırında ısıtarak açıyorlar. Etraftaki yapışkanı sökmenin tek yolu ısıtmak. O yüzden yaptırmışken kaliteli bir sistem yaptırmak lazım. Yoksa farı 2 kere açıp kapadıktan sonra artık plastik aksamlar kalitesi bozulmaya başlayacaktır. Maharetli bir iş olduğu kesin. Türkiyede yapabilecek ustalar vardır muhakkak.

Isı tabancasıyla bağlantı kısımlarında buluna silikonları eritiyoruz. Sonra narin bir şekilde farlarımızı 2 ye ayırıyoruz. fırına atmayın sakın . butun far kısmı etkılenıyor ilerde solma sararma yapar bide ona pasta cilamı yaptıracaksınız :)

Ama bence bu tip uç noktalarda ledi olan eye lar çok dandik gozukuyor... Direk florasan eye lar var.Onlarla çalışarak daha net ve güzel bir görüntü elde edebilirsiniz.
http://cgi.ebay.com.my/ANGEL-EYES-Car-Motorcycle-Halo-Projector-Ring-light-G_W0QQcmdZViewItemQQitemZ300225277865

Kabloları çıkartıp fırında turboyla 150 derecede istediğiniz şekli elde edebilirsiniz :p

arkdaşlar bunların bi ledlileri oluyo bide tüp olanları ledli olanlarından almayın hiç bişeye benzemiyo ben aldım çok kötü tüp olanlarından alın onlar çok müthiş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar