Supersport modellere "angel eyes"

internette gezinti sırasında ilgimi çeken angel eyes uygulamaları. sitede 84$civarlarında olduğu yazıyordu tabi yabancı site,Türkiyede ne kadar olur bilinmez, ama çok yakıştığı kesin:cat:
kolay gelsin
2005%5C07%5C10%5Cbikepics-389172-320.jpg

t_1199_01.jpg

dbc4_2.JPG

9a_1_b.JPG

devileyes_devil_eyes_bike_m.jpg

gerçektende yakışmış.. eline sağlık.. kırmızılarla tam bi şeytan bakışı sanki ürktüm :cyclopsan :p

Bunları çok araştırmıştım ben. Benim motor için uygun olanını da bulmuştum fakat takabilecek adam bulamadık. Açıkçası anlamayan ama denemek isteyen adamların elinde heba olmasını istemedim. Bir de bnm xenox olunca hiç yanaşmadılar. Neden bilmiyorum.

yamahaya çok yakışmış 10 numara olmuş.paylaşım için teşekür

Ben de düşünüyorum ama, benim CBR600F'de ve Honda'nın diğer supersportlarında da amerikan tipi park olduğu için, zaten kontağı açtığımız anda sağ (kısa) far yanıyor olacak, o zaman da angel eye görünümünün bir anlamı kalmayacak bence..

Ama Yamaha'ya 10 numara olmuş:cat:

Ben de düşünüyorum ama, benim CBR600F'de ve Honda'nın diğer supersportlarında da amerikan tipi park olduğu için, zaten kontağı açtığımız anda sağ (kısa) far yanıyor olacak, o zaman da angel eye görünümünün bir anlamı kalmayacak bence..

Ama Yamaha'ya 10 numara olmuş:cat:

Ama onunda çaresi var bi anahtar yani düğmeyle farlarıda kapanabilir hale getirebirsin sonuçta angel takıyosun çirkin durmaz o zaman hem istediğindede farı yakabilrsin

motorlar 10 numara olmuş bende yapmak istiyorum ama farın içini sökecek adam bulamadım :pr:

Bence bu ve buna benzer uygulamalar gereksiz.Farları yaktıgınızda bunların bir önemi kalmıyor.Bu "angel ayes" uygulaması ancak yol kenarında durup yanında fotograf çektirmede işe yarar:)

Gerçekten işe yarar birşeyler yapmak istiyorsanız bence xenon taktırmalısınız.Peki bu xenon farın ne gibi artıları vardır??

1 Yolu daha iyi görmenizi saglar.Görüş mesafeniz artar.
2 Karşıdan gelen sürücünün gözlerini normal farlar gibi etkilemez.Buda hem sizin hemde karşıdan gelen sürücünün daha güvenli ilerlemesini saglar.
3 Dışardan bakıldıgında da etkileyici bir görüntü oluşturur:cherry:

Son düzenleme:

asm

Bu melekleri uygulamak biraz zordur. Farı açmak uğraştırıyor ve bu melekler zırt pırt patlıyormuş.

Güzel görünüyor ama 1 kere patlasa bile insanın canını sıkar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar