süper yaaa

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:queen:süper yaa cok komikmiş paylasım için saol :cat:

şifa mı olsun:silent:hayvanlara eziyet falan yapılınca hemen hayvan severler devreye girer ya hani:)insan hata bayan sever arkadaşlar insan hakları çiğneniyo eeelooo:mrgreen::mrgreen::mrgreen:nerdesiniz:queen:

Ramazan mubarek gün şifa olsun demekten başka yorum yapamıyorum :)anladın sen onu:wiinkk:

bayan arkadaşın tavırları nasıl ama bir hava bir calım bakışlar falan ama nafile hoooooop mideye her seyrettigimde gülüyorum yaaaa:mrgreen::mrgreen:

kadın o mimik ve tavırlarla koca yaratıktan ne beklentisi vardı bilemiyorum ama bence kingkong'dan daha gerçekçi bir senaryosu olduğu kesin... goril bu yer tabi.. aşk meşk ne bilsin.....

rup

şimdi burdan vespacıların goril oldugu sonucu mu çıkıo:cherry:

güzelmiş, teşekkürler :)
daha önce verilmedi heralde, ilk defa seyrettim ben.

kadını yemesi güzelde yeme şekli yanlışşş :queen:

bak şindi herşeyi begendi de yeme şeklini begenmedi. hakkaten kingkong öle mi yenir? bak iso abin begenmediii :)

güzel reklam bayan neden gorilin üstüne gidiyor derseniz onun cevabını ancak bir bayan verebilir... :)

bak şindi herşeyi begendi de yeme şeklini begenmedi. hakkaten kingkong öle mi yenir? bak iso abin begenmediii :)
Abi herşeyin bi adabı usülü var dimi ben onu bunu bilmem Adabı muhaşeret kurallarına göre bu böyle yenmezz:rendeer::queen:

güzel reklam bayan neden gorilin üstüne gidiyor derseniz onun cevabını ancak bir bayan verebilir... :)

Bende kamberimizi bekliyorum zaten hiç gereksiz yorumlarıyla bi konuya bu kadar ilgisiz kaldığı olmamıştı neyse damlar heralde birazdan:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar