süper bir video izlemeden gecmeyın :)

Yaa bunu da izleyemiyorum takılıyo sürekli nedense :silent:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Allah akıl dağıtırken bunlar yıllık izin mi kullanıyormuş.:silent:

tuhaflar :) reynada bile böyle oynayan yok helal beee :queen:
aYe Pınarr dediki 1000RR gitmiyor dedi. ucu sana dokunuyor sanırsam.

Son düzenleme:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
off dodge nitro hiç binmedim :) ama görüntüsü güzel.

Torpido ışığının olmayışı dışında güzel, motor gücü bir dizel için tatmin edici.

Panel kontrastını sonuna kadar açınca tavan lambasını da yakıyor, metalgod'un deyimiyle lokal aydınlatma yapıyor.:p

Birde uzun süre arıza zannetiğim bir özellik, kumandasına basıp kapattığınızda kısa farları açıp 1-2 dk bekliyor, arızalı sanmıştım ama ben evimin kapısına doğru yürürken düşmeyim diyeymiş.:p

vs. vs..

allah bunlara akıl fikir versin lem o kadar insan içinde hadi içtin de bu kadar yapılırmı cekil bi kenara ayılmaya calış 5 yasında cocuk yapmaz o hareketleri valla rezillik olmuş dügün:queen:

allah bunlara akıl fikir versin lem o kadar insan içinde hadi içtin de bu kadar yapılırmı cekil bi kenara ayılmaya calış 5 yasında cocuk yapmaz o hareketleri valla rezillik olmuş dügün:queen:

Yaa iyice meraklandırmayın beni izleyemiyoruuuummm:pr::pr::pr:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu yöresel bi dansmı adı ne bunun bende öğrencem :queen:

Torpido ışığının olmayışı dışında güzel, motor gücü bir dizel için tatmin edici.

Panel kontrastını sonuna kadar açınca tavan lambasını da yakıyor, metalgod'un deyimiyle lokal aydınlatma yapıyor.:p

Birde uzun süre arıza zannetiğim bir özellik, kumandasına basıp kapattığınızda kısa farları açıp 1-2 dk bekliyor, arızalı sanmıştım ama ben evimin kapısına doğru yürürken düşmeyim diyeymiş.:p

vs. vs..

bilgilendirme için sağol. şu far olayınada tebessüm ettim :) Bayiye gidip sordunmu yoksa :mrgreen:
pınar sen ne yap vidyoyu aç görüntü gelince paus a bas bekle alttaki kırmızı şerit dolsun öyle izle düzelir belkii

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
pınar bence sende bi proplem var abicim :queen:

Takılmıyodurda adamların kırıklıkları sana link kırıklığı geliyodur :p:p:p

bilgilendirme için sağol. şu far olayınada tebessüm ettim :) Bayiye gidip sordunmu yoksa :mrgreen:
pınar sen ne yap vidyoyu aç görüntü gelince paus a bas bekle alttaki kırmızı şerit dolsun öyle izle düzelir belkii

İyi ki söyledin de zaten bende öyle yapıyorum :cherry:

Ama yok full yüklendiği halde takılıyo kalıyo arıza var sanırsam :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar