Hocam yoksa Özgül motordan mı aldınız s800 üArkadaşlar bugün tüm verdiğiniz tavsiyeler aklımda kask almak için galeriye gittim.
Motosikletimi de aynı galeriden aldığım için sahibini tanıyordum ve fiyatlarda biraz indirim yaptılar.
Öncelikle Suomyi denedim. Kask görünüş ve kalite olarak iyi görünüyor fakat kafama bir türlü oturmadı. L çok sıkı XL ise çok geniş geldi.
Üstüne bir de indirimli olan fiyatı bile 600 TL olunca doğrudan vazgeçtim.
Daha sonra IXS'in ellerindeki en iyi kaskını denedim. Kask güzel duruyordu fakat kafama taktığımda yanaklarımı rahatsız ediyordu. Bu rahatsızlık dar olmasından dolayı da değildi. Bu rahatsızlığın üzerine bir de fiyatının 550 TL olduğunu öğrendiğimde doğrudan vazgeçtim.
Son olarak satıcının başından beri gerek kalite gerekse fiyatından dolayı tavsiye ettiği model olan Shark S800'ü denedim. Kask kafama cuk diye tam olarak oturdu.
Bunun yanında antifog özelliği de vardı. Fiyatının da 230 TL olması beni cezbetti.
Sonuç olarak Shark S800 aldım. Eve dönüşte sağanak yağış altında yol almam dolayısıyla 100km/s hızını geçemedim. Ama bu hıza kadar eski kaskım LS2 den sonra gerek rüzgar geçirmeme gerekse sessizlik konusunda daha başarılı olduğunu söyleyebilirim.
Eve geldiğimde google da biraz bakayı dedim ve şu linki buldum :
http://www.turkbikers.com/forum3/showthread.php?tid=948
Bu linke göre gayet başarılı bir kaskmış hatta Suomyden çok daha iyi puan almış.
Şimdilik daha tam olarak deneyemedim. Deneyimlerimi de yazacağım. Aranızda bu kaskı kullanan var mı? Ayrıca fiyat olarak nasıl sizce?
Ben de dün gittim ve agv k ile s800 ü denedim ...
Ama aralarında karar veremedim bi türlü
Agv yi motorla beraber denedim ama s800ü denememe izin vermedi özgül motor ... Ben de vazgeçtim ... Biraz daha araştırmak istedim shark s800ü ..
Siz 100 km deki performansını anlatabilirisiniz s800ün ..
Rüzgar geçirmezliği nasıl acaba ?