Geçmiş olsun @mete_han, umarım bir daha yaşamak zorunda kalmazsın.
cok gecmis olsun ucuz yirtmissin abi.sende ve motorda birsey olmamasi sevindirici
Geçmiş olsun @mete_han, umarım bir daha yaşamak zorunda kalmazsın.
Ben farklı bir açıdan bakıcam olaya geçtiğiniz yerde bir nevi hemzemin geçit ve hemzemin geçit kazaları dünyada çok sık yaşanır, videolarıda boldur. Araçlar bizim isteğimiz dışında stop ederler. Bunun nedeni manyetik alan olabilir mi? yukarıdaki tellerde negatif, yerdeki raylarda pozitif veya tam tersi ama elektrik akımı var, havanın yağışlı olması nedeni ile oluşturduğu manyetik akımla motoru stop ettirmiş olabilir mi? Bu tür silah çalışmalarıda var manyetik akımla araba durduruyorlar ABD de polis deneme videoları gördüm.. Eğer böyle bir olasılık varsa araç geçişine ayrılmış bölümlerin yalıtımlı olması gerekmez mi? Bunu düşündüler mi acaba...
Geçmiş olsun metehan abi dikkat et trafikde acele etme.Bide raylar ıslak nasıl durmuş tramvay.Verilmiş sadakan varmış:rendeer:
"Kötülere bir şey olmaz" desem içinde zerre kötülük yok,olan da dilinde
"Geçmiş olsun" desem zaten geçmiş.
Umarım bir daha olmaz,tez zamanda unutursun,
Bugün var bi uğursuzluk zaten ben de aynamın birini kırdım,marş basmadı.üstümü başımı kirlettiğimle kaldım.
Geçmiş olsun metehan .Allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın.
ben bu cümleyi anlamadım yaaa![]()
Allah seni kızına bağışladı Metehan, geçmiş olsun. :rendeer:
Geçmiş olsun metehan .Allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın.
ben bu cümleyi anlamadım yaaa![]()
Metocanım geçmiş olsun yavf aman deyim şampiyonluğa yürürken şu yaptığına bak :cherry::cherry::cherry:
|
||||||||||