Sultanahmet de Travmayın Önünde Düştüm...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhababa;
Çok geçmiş olsun, bazen insan özelliklede yorgun olunca 1 anda kilitlenip üstüne karar verip ne oluyor demeden uyguluyor işte.

Kazasız, belasız güvenli sürüşler dilerim.

Tramway raylarından hızlı ve umursamaz gittiğine şahit olmuştum bir kaç sefer.. dost acı söyler aga telefonunu açsaydın fena yapıştırcaktım sana..Bilgin olsuun.. bi o kadarda geçmiş olsun !..

Çok geçmiş olsun sevgili metehan abimiz. Anlatımınla yüreğimizi güp güp attırarak bizede yusuf yusuf yaşattın. Bu kazanın sana olan olumlu etkilerinden sonra geçmiş olsunmu desem iyi olmuşmu desem karar veremedim.:queen::rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Sahi sormayı unuttum...

Raya bişiy oldumu ?....:queen:

çok büyük geçmiş olsun aman abi dikkat...
bu arada verdiğin video için ayrıca saol güldüm biran seni öyle düşününce:p

tramvay yoluna mümkünse hiç girmemek eğer hava yağışlıysa kesinlikle girmemek lazım. nereden mi biliyorum? bende düştüm çünkü :)

ALLAH korusun geçmiş olsun.

tekrardan eyvallah sağolun varolun sevgili arkadaşlar...videodakinin aynı refleksi göstermediysem ne olayım...Allahhhhhhh....:p

:pale:Çook büyük geçmiş olsun arkadaşım:salut:. Allah korumuş. Aman dikkat . asıl sebeb ne biliyormusun ; muhakeme gücünün yavaşlaması . Bütün mesele bura da . Uykusuz ve yorgunsun . Artık beynine göre değil reflekslerine ve ani tepkimelere göre ( taksicin fırlayarak seni tetiklemesi ) hareket ediyorsun. Hangimiz bu durum da yola çıkarsak aynısı olur. Ben böyle durumlar da , kendimi ilk okul talebesi gibi düşünüp , öyle sürüyorum . Varsın acemi desinler. Geçek boyutma göre kullanmayıp suni bir şekil de kendimi zorlayarak sanki zır acemiymiş gibi en garantili hareketi yapmaya çalışıyorum. :cat:. Tekrar büyük geçmiş olsun . :rendeer:

Geçmiş olsun abi Allah bneterinden saklasın
Aman gözünü sevim havaalanının yanından filan geçme :):)

Geçmiş olsun abi Allah bneterinden saklasın
Aman gözünü sevim havaalanının yanından filan geçme :):)

zaten havalimanında çalışıyorum...:queen:

Yakında motorumla aprona girip uçakların birine toslarsam şaşırmayın....:queen:

o zaman Dana Ferhat gibi Dünya medyasına malzeme olurum he...:queen:

Arkadaşlar ben müsadenizle topacı kapattırıcam...derdimi tasamı anlattım...sevdim sizi ben...:p ok...

tekrardan Allah hoşnut olsun sizden...:rendeer: Kaza yapacaksamda böyle şaşkalozlukla değilde adam gibi bi TIR geçsin üzerimden dimi ama...:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
durun bu topic kapatılamazz :queen:

metehan abi bisi soracam , sana bisi olursa allah korusun tabi , motosikletin kimin olacak :mrgreen:::blusssh:

geçmiş olsun arkadaşım. Yiyecek KÖFTELERİN varmış.ALLAH seni ailene bağışlamış.geçmiş olsun.

Ucuz atlatmışsın valla tranvayla şaka olmaz bak dikkat et artık..

Adana İl Temsilcisi
aboooo(adanalıyız ya),meteciğim,büyük geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış...dikkat et aman.

Sağolun varolun değerli arkadaşlarım büyüklerim...inanın forumda varolmanın hazzını tekrar yaşadım...böyle zor zamanda anlıyor insan sevildiğini...bir geçmiş olsun kelamı bile yetiyor bazen...iyi ki yaşıyorum diyorsun...

ben başıma bir hal geldiğinde ilk kızımı düşünürüm...ilerde baba diyecek biri olmaması düşüncesi zaten beni hep karamsar düşüncelere iter hayata başka sarılırım...evlad için yaşıyoruz dostlar...o mutlu olsun yeter...23 Nisanda yuvada gösterisi var...bir an onu bile düşündüm...göremeyecekmiyim diye...İspanyol dansı yapacaklar arkadaşlarıyla...bu güzellikleri görmeden gitmem arkadaş...evladımı bu kahpe dünyada yalnı zbırakmam...ilerde beyaz gelinlikle göreyim yavrumu...çok mu şey istedim bu hayattan...sakat kalayım ama bir babası olsun...babacım diyip sarılsın hep...bela şer uzak olsun ...

motosikletden hem korkuyorum hem ona tutkuyla bağlıyım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar