Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Tramway raylarından hızlı ve umursamaz gittiğine şahit olmuştum bir kaç sefer.. dost acı söyler aga telefonunu açsaydın fena yapıştırcaktım sana..Bilgin olsuun.. bi o kadarda geçmiş olsun !..
Çok geçmiş olsun sevgili metehan abimiz. Anlatımınla yüreğimizi güp güp attırarak bizede yusuf yusuf yaşattın. Bu kazanın sana olan olumlu etkilerinden sonra geçmiş olsunmu desem iyi olmuşmu desem karar veremedim.:queen::rendeer:
ale:Çook büyük geçmiş olsun arkadaşım:salut:. Allah korumuş. Aman dikkat . asıl sebeb ne biliyormusun ; muhakeme gücünün yavaşlaması . Bütün mesele bura da . Uykusuz ve yorgunsun . Artık beynine göre değil reflekslerine ve ani tepkimelere göre ( taksicin fırlayarak seni tetiklemesi ) hareket ediyorsun. Hangimiz bu durum da yola çıkarsak aynısı olur. Ben böyle durumlar da , kendimi ilk okul talebesi gibi düşünüp , öyle sürüyorum . Varsın acemi desinler. Geçek boyutma göre kullanmayıp suni bir şekil de kendimi zorlayarak sanki zır acemiymiş gibi en garantili hareketi yapmaya çalışıyorum. :cat:. Tekrar büyük geçmiş olsun . :rendeer:
Sağolun varolun değerli arkadaşlarım büyüklerim...inanın forumda varolmanın hazzını tekrar yaşadım...böyle zor zamanda anlıyor insan sevildiğini...bir geçmiş olsun kelamı bile yetiyor bazen...iyi ki yaşıyorum diyorsun...
ben başıma bir hal geldiğinde ilk kızımı düşünürüm...ilerde baba diyecek biri olmaması düşüncesi zaten beni hep karamsar düşüncelere iter hayata başka sarılırım...evlad için yaşıyoruz dostlar...o mutlu olsun yeter...23 Nisanda yuvada gösterisi var...bir an onu bile düşündüm...göremeyecekmiyim diye...İspanyol dansı yapacaklar arkadaşlarıyla...bu güzellikleri görmeden gitmem arkadaş...evladımı bu kahpe dünyada yalnı zbırakmam...ilerde beyaz gelinlikle göreyim yavrumu...çok mu şey istedim bu hayattan...sakat kalayım ama bir babası olsun...babacım diyip sarılsın hep...bela şer uzak olsun ...
motosikletden hem korkuyorum hem ona tutkuyla bağlıyım...