Sultanahmet de Travmayın Önünde Düştüm...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cok gecmis olsun ucuz yirtmissin abi.sende ve motorda birsey olmamasi sevindirici

Geçmiş olsun @mete_han, umarım bir daha yaşamak zorunda kalmazsın.

Ben farklı bir açıdan bakıcam olaya geçtiğiniz yerde bir nevi hemzemin geçit ve hemzemin geçit kazaları dünyada çok sık yaşanır, videolarıda boldur. Araçlar bizim isteğimiz dışında stop ederler. Bunun nedeni manyetik alan olabilir mi? yukarıdaki tellerde negatif, yerdeki raylarda pozitif veya tam tersi ama elektrik akımı var, havanın yağışlı olması nedeni ile oluşturduğu manyetik akımla motoru stop ettirmiş olabilir mi? Bu tür silah çalışmalarıda var manyetik akımla araba durduruyorlar ABD de polis deneme videoları gördüm.. Eğer böyle bir olasılık varsa araç geçişine ayrılmış bölümlerin yalıtımlı olması gerekmez mi? Bunu düşündüler mi acaba...

Geçmiş olsun metehan abi dikkat et trafikde acele etme.Bide raylar ıslak nasıl durmuş tramvay.Verilmiş sadakan varmış:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
"Kötülere bir şey olmaz" desem içinde zerre kötülük yok,olan da dilinde :)
"Geçmiş olsun" desem zaten geçmiş.
Umarım bir daha olmaz,tez zamanda unutursun,
Bugün var bi uğursuzluk zaten ben de aynamın birini kırdım,marş basmadı.üstümü başımı kirlettiğimle kaldım.

Motosikleti
Mondial Virago 50i
Allah seni kızına bağışladı Metehan, geçmiş olsun. :rendeer:

cok gecmis olsun ucuz yirtmissin abi.sende ve motorda birsey olmamasi sevindirici

eyvallah usta...:rendeer:

Geçmiş olsun @mete_han, umarım bir daha yaşamak zorunda kalmazsın.

Ben farklı bir açıdan bakıcam olaya geçtiğiniz yerde bir nevi hemzemin geçit ve hemzemin geçit kazaları dünyada çok sık yaşanır, videolarıda boldur. Araçlar bizim isteğimiz dışında stop ederler. Bunun nedeni manyetik alan olabilir mi? yukarıdaki tellerde negatif, yerdeki raylarda pozitif veya tam tersi ama elektrik akımı var, havanın yağışlı olması nedeni ile oluşturduğu manyetik akımla motoru stop ettirmiş olabilir mi? Bu tür silah çalışmalarıda var manyetik akımla araba durduruyorlar ABD de polis deneme videoları gördüm.. Eğer böyle bir olasılık varsa araç geçişine ayrılmış bölümlerin yalıtımlı olması gerekmez mi? Bunu düşündüler mi acaba...

draggy usta benim kanaatimce bu hususda psikolojik bir bilincaltı durumu var...hemzemin geçitte kalan arac formatı dimağlara her şekilde işlenmiş ve bilinc bizi orada yanlış yaparmıyız içgüdüsüyle hata yapmaya zorluyor...toplumsal trafik kaygılardan biri olsa gerek...bu olaylar silsilesi bence antropolojinin alt dalı olan kültürel psikoloji uzmanları tarafından araştırılmalı...insan davranışları toplumsal dürtüler incelenirse bu işin sırrı çözülür...yani her toplumun korkuları kaygıları olur...bu kaygıların gelişmiş ülkelerdeki karşılığı bu tür kazaları doğuruyor bence...

Geçmiş olsun metehan abi dikkat et trafikde acele etme.Bide raylar ıslak nasıl durmuş tramvay.Verilmiş sadakan varmış:rendeer:

sağol abi...valla duruyor işte meret...:)

"Kötülere bir şey olmaz" desem içinde zerre kötülük yok,olan da dilinde :)
"Geçmiş olsun" desem zaten geçmiş.
Umarım bir daha olmaz,tez zamanda unutursun,
Bugün var bi uğursuzluk zaten ben de aynamın birini kırdım,marş basmadı.üstümü başımı kirlettiğimle kaldım.

Abi akşam mutlu işe gittim...bir arka sokağımda ses bombası patladı...gece bir şoför arkadaşın aracını çekici aldı...arabasız kaldım...diğer bir şoför arkadaş ise karakolluk olunca benim misafirleri nasıl götüreceğimi kara kara düşünmeye başladım...yani gece benim için zaten kötü başladı...

Geçmiş olsun metehan .Allah kimseye böyle şeyler yaşatmasın.

ben bu cümleyi anlamadım yaaa :)

Allah seni kızına bağışladı Metehan, geçmiş olsun. :rendeer:

eyvallah dostlar...

Son düzenleme:
Metocanım geçmiş olsun yavf aman deyim şampiyonluğa yürürken şu yaptığına bak :cherry::cherry::cherry:

Hikaye gibi anlatmışsın espirili ama Allah korumuş çok geçmiş olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar