SucuDan asLa moTor AlmayıNız !!!

seLam arKadşlar Ben SucuDan mondial 151rs Aldım 2006 model 1.5 senedir yatmış garajda motor sözüm ona güüya 600 milyona motor aldım :pr:

Motorun baskı Balatası bitmiş Fren balataları bitmiş idi havas filtresi tıkalıydı arka jantı hafiften yamuktu aküsü ölmüştü muayne ve sigortası yoktu 2008 de bitmiş di alımı satımı herşey ek masrafları dahil bana tam 1.890 a geldi

ve aldığıma çok pişman oldum insan o anda aldanıyo ilk motor bi hevesle aldım yolda ilerliyorum mondial 125 mt Ufacık motor beni Çok rahat geçiyor şaşırdım doğrusu

sucudan değil kuryelik işinde kullanılmış motordan hayır gelmez kardeşim bunu aklının bikenarına yaz sucudan almayın kebapçıdan alın vs gibi bişey değil yani şahsi kullanım için motor alıcaksan ya sıfır km yada temiz bakılmış şahsi kullanılmış motor alıcaksın HATTA ÇİN den uzak durucaksın

Sucudan alma-Kuryeden alma-ÇİN'den alma.
Japon al Japon hatta git Japonya'dan kendin al geze geze gel :p

seLam arKadşlar Ben SucuDan mondial 151rs Aldım 2006 model 1.5 senedir yatmış garajda motor sözüm ona güüya 600 milyona motor aldım :pr:

Motorun baskı Balatası bitmiş Fren balataları bitmiş idi havas filtresi tıkalıydı arka jantı hafiften yamuktu aküsü ölmüştü muayne ve sigortası yoktu 2008 de bitmiş di alımı satımı herşey ek masrafları dahil bana tam 1.890 a geldi

ve aldığıma çok pişman oldum insan o anda aldanıyo ilk motor bi hevesle aldım yolda ilerliyorum mondial 125 mt Ufacık motor beni Çok rahat geçiyor şaşırdım doğrusu

sucudan su..kebapcıdan kebap..kuryeden evrak alınır...motor felan alınmaz.........ama öğrenmiş oldun...geçmiş olsun..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sucudan Kuryeden Alma Çinden Alabilirsin. Honda, Yamaha, Suzuki vs Kuıllanıpta Çini Kötüleyenleri Dinleme Sen :bounce: Gerçek Çin Kullanıcılarının Sesine Kulak Ver..

e motorun satışını sana verirken temiz kağıdını vermek zorunda onları ödemek zorunda değildin. bu kadar paranın hepsi tamire gitmemiştir heralde?

Sucudan Kuryeden Alma Çinden Alabilirsin. Honda, Yamaha, Suzuki vs Kuıllanıpta Çini Kötüleyenleri Dinleme Sen :bounce: Gerçek Çin Kullanıcılarının Sesine Kulak Ver..

Sonra yolda tekerlek göbeğindeki bilyeler dağılsın öl... piston kitlesin kafanı kır... (telli jantta) iç lastik patlasın yan yat... sert fren yap dreksiyon merkezi el sallasın karşıdan... arka (kampana) fren kitlesin yan yat. bundan iyisi şamda kayısı.:pale:

gerçi kuzende Lifan LF-100A var Allah var ki benim motora kafa tutuyor sağlam yani daha tık yok motosiklette. ama belirli bir standardı yok bunun.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sonra yolda tekerlek göbeğindeki bilyeler dağılsın öl... piston kitlesin kafanı kır... (telli jantta) iç lastik patlasın yan yat... sert fren yap dreksiyon merkezi el sallasın karşıdan... arka (kampana) fren kitlesin yan yat. bundan iyisi şamda kayısı.:pale:

gerçi kuzende Lifan LF-100A var Allah var ki benim motora kafa tutuyor sağlam yani daha tık yok motosiklette. ama belirli bir standardı yok bunun.

Ben Yeni Motorcuyum Daha 900Km Yol Yaptım Bu 900 Km de 10larca Defa İStop Ettirdim, Sert Frenler Yaptım, Sağa Sola Çarptım. 2 Kere Kaza Yaptım Jinlunumla. Kendi Hatalarımdan Kaynaklanan Sebeplerden Çıkardığı Masraf 30 Tl yi Geçmedi Belki Başka Motor Olsa Hurdaya Çıkardı Sadece Ufak Tefek Çiziklerle Kurtuldu Motorum. Ve Kaza Anından 4 Dakika Sonra Yine Tek MArşta Çalışıp Yolun Geri Kalan Kısmında Eski Performansıyla Giderek Beni Hayretler İçinde Bıraktı..

sucudan motor alınmaz yazacağına başlık olarak
1- kendim ettim kendim buldum
2- kendim bilmediğim gibi bir bilene danışmadan motor alma cesareti.
3- ne kadar ekmek o kadar köfte ( 600 lira ve çinli motor)

bu şekilde msg başlığı açsan daha ii di..
ben bugun sattım scoterimi 800 e 2006 model 150 cc ki 10 numara motor değildi. sen 600 e almışsın gerisini sen düşün :)

Moderatör
sucudan su..kebapcıdan kebap..kuryeden evrak alınır...motor felan alınmaz.........ama öğrenmiş oldun...geçmiş olsun..

Beyefendi'ye kelimesi kelimesine ve tüm imla kurallarına katılıyorum. Hatta tüm noktalarına bile katılıyorum :p

kesınlıkle danışmadan, araştırmadan, soruşturmadan, test etmeden(denemeden),

bişiy alma, satma, kiralama, KULLANMA,

elinde kalır, son binicisi olursun, sakata gelirsin, Kaza Yaparsın,,,,,, vs,,vs,,vs,,,

Çok Geçmiş Olsun,
Bundan Sonra Umarım İşini Sağlama Alırsın,,,
En Azından Bir Bilene, Bir Binene Danışırsın...

bütün gün su satanların kullandıkları motorların ne halde olduğunu hepimiz görüyoruz. Özellikle çok uzun süre, devamlı "bakımsız" kullanıldığı belli. Özellikle servis için kullanılan motosikletlere çok ucuz olsa dahi pek alınmaması gerekiyor. Geçmiş olsun.

o motosikletin sadece motor kısmı 750 lira. 600 e elbette olacak bir hinliği cıbırlığı.
çinden motor alınmaz kız alınır, ipek alınır demişlerdir. ecdat almış başına iş açmış.ben inanmadım aldım motoru. iyi de ettim aldım. çatır çatır gidiyor. kullancıya bağlı herşey. suç sucu motoru olmasında değil tepesine binenin insan olmamasında. yoksa hondayı da pert ederler o musibetler.

bir musubet bin nasihatten iyidir.. artık ne alıcağını ne almıyacağını iyi öğrendin :) inan bir çok kişi çok çok daha paralara bu tecrübeyi satın alıyor...sen iyi almışın :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar