SucuDan asLa moTor AlmayıNız !!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dostum Bende sucuyum,Damacana Su satıyorum ve scooter'ın ön boşluğuna en fazla 2 su sıgıyor ve asla hor kullanmadıgım bı makıne,Bence bu sekıllde genelleme yapman yanlıs,Ki burda bende aynı işi yapıyorum diye soylemıyorum,Sen dış görünüşüne ve karşıdakının lafıyla motoru aldıysan,suçlanacak taraf sadece karşı taraf değil,Sen şuan kafanı duvarlara vurmuyomusun''Ah be,ben nası boyle bı hata yaptım'' diyerek..

burada yapılan yargı motor hor kullanmak değil açıkçası,
en azından çok kişinin yaptığı mantık bu değil,

asıl yapılan yanlış,
motorun temiz kağıdını ve borcunun satıcıya yüklenmesi gerektiğini bilmemek,

Yinede Dediğim Gibi Öğrenmiş Oldu...

Sonra yolda tekerlek göbeğindeki bilyeler dağılsın öl... piston kitlesin kafanı kır... (telli jantta) iç lastik patlasın yan yat... sert fren yap dreksiyon merkezi el sallasın karşıdan... arka (kampana) fren kitlesin yan yat. bundan iyisi şamda kayısı.:pale:

gerçi kuzende Lifan LF-100A var Allah var ki benim motora kafa tutuyor sağlam yani daha tık yok motosiklette. ama belirli bir standardı yok bunun.

Çin motorları kaliteli demiyorum ama kullanıma da bağlı olarak kaliteli bir motordan daha az sorunlu olabiliyor. Bende Zat 150 var, 17000de falan. Daha bugüne kadar yolda bırakmadı beni maşallahı var. Ön yargılı olmayalım. BMWye de binip suyunu yağını kontrol etmessen o da mantar eder adamı merak etmeyin..

1890 a 0 km alırdın.bu ne ya şaka gibi motorun maliyeye borcu mu vardı bu kadar para tuttu 1290 lira bunun ne karadı tamire ne kadarı vergi +devir işlemlerine gitti ayrıntılı olarak yazarsan adamın bogazına yapışman için birkaç taktik veririz.

Sucudan alma-Kuryeden alma-ÇİN'den alma.
Japon al Japon hatta git Japonya'dan kendin al geze geze gel :p

Çin malıyla TaksiMden Levente gelemiyoruM arıza yapıyo bide Japonyadan motor alıp Türkiyeyemi gelcem :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:04 PM ----------

Dostum Bende sucuyum,Damacana Su satıyorum ve scooter'ın ön boşluğuna en fazla 2 su sıgıyor ve asla hor kullanmadıgım bı makıne,Bence bu sekıllde genelleme yapman yanlıs,Ki burda bende aynı işi yapıyorum diye soylemıyorum,Sen dış görünüşüne ve karşıdakının lafıyla motoru aldıysan,suçlanacak taraf sadece karşı taraf değil,Sen şuan kafanı duvarlara vurmuyomusun''Ah be,ben nası boyle bı hata yaptım'' diyerek..

arkadasım Sen sucusun tabiki söylediğinde haklı olabilirsin fakat sade sen diyosun ben sucuyum motoru hor kullanmıyorum diyosun ama ben ne sucular görüyorum mondial 151rs ye 2 damacana öne koyuyor arka tarafta torbası var sağlı sollu 2 tanede oraya koyuyor 1 tanede seleye koyuyor toplam 5 damacana artı sürücü var ama yokuşu az da zorlansa çıkabiliyor ama benim motorda 2 kişiyle çıkamıyorum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:17 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:08 PM ----------

1890 a 0 km alırdın.bu ne ya şaka gibi motorun maliyeye borcu mu vardı bu kadar para tuttu 1290 lira bunun ne karadı tamire ne kadarı vergi +devir işlemlerine gitti ayrıntılı olarak yazarsan adamın bogazına yapışman için birkaç taktik veririz.

600 motor + 350 küsür ruhsatı muaynesi sigortası vergi pulu mu öyle bişey borcu felan + fren balataları , yağı,baskı balatası, hava filtresi, jant yamuktu ve çatlaktı , lastik keldi değişti , akü ölüydü 325 tl de bu harcamalardı ya işte arkadaslar ilk motordu bide aldığım zaman motor çalışmıyordu üstünde 1 karış toz vardı aküsü tamamen bitmişti hani kullanmaya imkan yoktu motor 1 senedir yatıyodu adam önce alım satımını yapalım dedi adam motoru bile göstermiyodu işte saflık bende ilk defa alcaktım acemiliğimi atayım üstümden diye fazla iyi bişey beklemiyodum ama bukadarda kötüsünü beklemiyodum ettim bi düşüncesizlik çevremde motorcu arkadasım olmadığı için bişey yapamadım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:25 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:17 PM ----------

1.890 liraya tecrübe satın almışsın. güle güle kullan yine de.

Böyle Tecrübe Olmaz olsun yaa Bidaha motormu Aslaa Bedava Bulsam Yine almam arkadas Ağzım yandı artık Motordan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar