Sanayiden sentil alabilirsin izeltaşın ki 10 tl![]()
İnternetten alabilirsin.burlarda bulmak zor onu ondan dıyorum. Aynen burdakı ustalarda neden ellerıyle yapıyorlar dıyorum![]()
sol karterdeki delikten lokmayla grankı bı tur cevırıyorum sıboplar sırayla ınıyo cıkıyo bır tur daha cevırıyorum hareket yok, o zaman yapıyorum subap ayarını ama ?yeterınce saglıklı olacaktır,
sanıyorum sen grank yanlış pozisyondayken ayar yapmış olmalısın,
yada karbüratör hava ayar civatasıyla oynamışta olabilirsin yanlışlıkla...
sol karterdeki delikten lokmayla grankı bı tur cevırıyorum sıboplar sırayla ınıyo cıkıyo bır tur daha cevırıyorum hareket yok, o zaman yapıyorum subap ayarını ama ?
Arkadaşlar ben direk yapılıyor sanıyordum.Krankı çevirmek için illaki karteldeki deliğe ulaşmak lazım mı? Motoru kıpırdattığımızda döndüremezmiyiz? Ya da çalıştırıp vitesteyken ayarlanmaz mı? Ve nasıl anlayacağız tam yapacağımız zamanı.Benim tamircim de eliyle yapıyor.Çok sağlıklı olduğunu söyleyemem.ustam senin motor modifiyeli. tam bir ölçü söyleyemeyiz. ama sen 0.10 emiş 0.15 eksoz olmak üzere bir ayar yap. olmazsa eksozu yavaş yavaş düşür. emme de alt limit 0.08 eksozda alt limit 0.10 gibi bişi söyleyeyim. sende bir yerlerden başla.![]()
Krankı çevirmek için illaki karteldeki deliğe ulaşmak lazım mı? Motoru kıpırdattığımızda döndüremezmiyiz? Ya da çalıştırıp vitesteyken ayarlanmaz mı? Ve nasıl anlayacağız tam yapacağımız zamanı.Benim tamircim de eliyle yapıyor.Çok sağlıklı olduğunu söyleyemem.