Bu fiyat aralığında (+2000 -2000) Pulsara rakip olabilecek 200 veya 250 cc japon varmı. çıkarıcaklarmı? Yoksa pulsar çok satıcak yakında heryerde pulsar göreceğiz.Yani pulsardan başka alternatif olmayacak.
bence var benelli tnt25
japon degil ama italyan bekleyip gormek lazim
bence var benelli tnt25
japon degil ama italyan bekleyip gormek lazim
Şu anda yok ama arkadaşın da dediği gibi TNT 25 olacak ve çok da ciddi bir rakip olacak. Tabi servis işini kotarırlarsa...
sen yanlis bilion cinde uretilmio cin quajin satin aldi ama uretim italyada yapilmakta arastirma yapmainizi tavsiye ederimBenelli İtalyan değil Çin , lütfen insanları yanlış bilgilendirmeyelim.
Abi yerlere yiktin beniPulsar = Halk ekmek![]()
sen yanlis bilion cinde uretilmio cin quajin satin aldi ama uretim italyada yapilmakta arastirma yapmainizi tavsiye ederim
belgeyle, linkle konuşalım lütfen, benim rks cruiser içinde çinli satın almış macaristanda üretiliyor diyorlardı, ben konuya belgesini scan edip koydum, ayrıca o çinli firmanın youtube video'larında da orada üretildiği görülüyor, tnt'ler yeni, yakında çıkar bir sürü bilgi, dediğiniz gibi olmayabilirneyse sonuçta firma çok büyük bir firma, motor da zaten eminim fiyasko olmayacak, pulsar gibi düşük bir rakamla girmezlerse HİÇ SATAMAZLAR, aha buraya yazıyorum
![]()
siteyi bulamadim buldugumda editlerim ama okduklarim italyada uretildigini yaziodu hatta italyanlar cinliler olmasa sirket batacak bizde issiz kalacaktik die demec vermisler + bu zamana kadar cinlide 600 -250 cc lik su sogutmali motor gormedim ben varsa da ben bilmiom cinliler kaliteli firmalari aliyolarki cin malina karsi on yargiyi yikmak ve bu gibi buyuk firmalarin tecrubelerinden yararlanmak icin tamam cinli'ye in yargi bendede var ama bu farkli
Japonu bilmem ama şu sıralar mondial rx3 evo yu takip ediyorum başarılı gibi duruyor. Artçılı uzun yol için sanırım mondial daha iyi.