Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşım biz herhalde anlayış konusunda dünyanın en anlayışlı milletiyiz.:mrgreen: bir araç alırken bunun servisine yedek parçasına ve satarken sana zorluk çıkarmamasına bakıcaksın bendeki markanın sadece okunuşu yeter sana :queen: xciting alıpta çancincon servisine gitmek bana koyardı o yüzden tercih etmedim ancak ben iki yüzlü değilim fiyatına göre iyi motor da senin gibi bu dünyanın en güzel malı bunu almıyanlar salaktır diye düşünmedim kimse salak değil ben çok ama çok memnunum motorumdan .kymco dediğin motor markası eğer marka olsaydı bunun ayrıdan bi yapılılaşması olması lazımdı servisi yedek parçası kaliteli hızlı olması lazımdı 200 cc lik scooterları 125 cclik scooterlara boyun eğmemesi lazımdı. hertürden çok çeşit motoru olması lazımdı ama nerdeee soruyorum bunların hiç biri varmı? şimdi ucuz diye alırsın belki ama sonra çok söversin honda da kalite var senin altındakinden inan bana çok ama çok kaliteli bikere seninki tayvan benimki italyan fabrika çıkışlı honda artı dünyanın en çok satan scooter markasının motoru kymco da var listedede sondan birinci:queen:
şimdi mondial 500 cclik maxi scooter çıkarda 4000bine ben alırmıyım seninkide o hikaye kapılmışın özelliklerine kerizlemelerine sonra kat kat çıkar acısı bunu anlıyamamışsın
sahibindene bak honda today fiyatlarına yenisinden pahalı 2 elleri nerdeyse çok degerli motor herkez hondanın kalitesini biliyor kardeşim todayi satarken anında 5 kişi buldum ben ve activamı kinetixsimizi todayimizi cbf150 mizi varya eğer satarken 2 süreyi geçtiyse ben burda honda demezdim :cat:
Kardeş şu ufkunu bi genişletip Honda'yı bi kenara koysan önüne ne seçenekler çıkacak farkında değilsin.Hem de 150cc satıp tekrar 150cc almak zorunda kalmıcaksın.Ne yapacaksın şimdi.150'liliği satıp swt600'mü alacaksın.Görüyosun ki arada kocaman bi boşluk var.Sadece honda markasında değil diğer japonlarda da durum aynı.Şimdi ps150'yi satıp 10 bin TL'ye burgman200 alır mısın?Bütün japonlar aynı.Ara cc'lerde kısırlar.Kymco'ya terfi etsen 250cc, 300cc , 500cc ne arasan var.
Kymconun servis konusuna gelirsek ben eksoz problemi yaşadım.1 hafta gibi kısa sürede yenisini takıp teslim ettiler.Silkar'ın Türkiye'nin en çok satan 250'liliğini yedek parça stoğu olmadan satacağını mı sanıyosun.Böyle bi hata yaparlar mı?Hondanın servis elemanları uçak mühendisi mi sanki.Onlarda vasıfsız eleman.Ben cbf150'yi götürdüm servise , 2 tane 20'li yaşlarda genç eleman bana kalkmış , motorun şurası eskimiş , burası yıpranmış değiştirmek lazım diye bi fatura çıkardılar 350 TL.Yok dedim kalsın.Siz yağını değiştirin yeter.Şimdi Kullandığım xcitingin cbf150'den bakım masrafı açısından çok büyük farkı yok.2 bin de bir yağ değişimi , 9 binde buji , 5 binde hava filtresi.Herşey cbf150 ile aynı.Bu kymcolar öyle motorlar ki yağını suyunu koy 100 bin km gitsin.Servis buji , hava filtresi değiştirmekten aciz mi?Bu kadar yıldır bu ülkede bu kadar çok kymco kullanıcısı var.Bi tane şikayetçi olan var mı?
Servislerin ilgisizliğinden bahsetmişsin.Geçen motoru servise bıraktım eksoz değişimi ve bakım için.Elemanlar istanbul'a gitmiş eğitim için.3 gün eğitim alıp geldiler.Bu mu ilgisizlik.Geçenlerde bizim otoparkta yangın çıktı.İtfaiyenin söylediğine göre yangının başladığı bölge motorların olduğu bölge.Allahtan ben orda yer bulamayınca uzağa koymuştum motoru.Yanmaktan kurtuldu.O bölgede bi tane de xciting500 vardı.İstanbuldan mühendisler geldi o xcitingi incelemek için.Bizim motorlar asla yanmaz.Bugüne kadar hiç karşılaşmadık diye incelemeye gelmişler.Muhtemelen başka motordan çıktı yangın.Ya da kundaklama ihtimali bile var.Bekçi yerinde değilmiş o sattlerde.
Kymco'yu çok küçümsüyosunuz ama bu marka japonların ara cc'lerdeki boşluğunu dolduran bir firma ve Türkiye'de ciddi satış rakamları yakalamış durumda.Hadi sokaktaki vatandaş bu kymco çin malı değil mi diye soruyo da siz bari yapmayın.Elinizin altında internet ve forumlar var.Öğrenin biraz.Bir sürü japon malı muadilleri kronik sorunlarla boğuşurken sorunsuz motorlar üretiyo kymco.Mesela sürekli elektrik tesisatında arıza çıkaran ve yanan xmax haberleri duyuyoruz.Ama kymcoda bu sorunlar yok.Nasıl ki anakart , ekran kartı deyince aklınıza Taiwanlı Asus markası geliyosa , scooter konusunda da Taiwanlı kymco dünyada böyle bi yer etmiş durumunda.Ama bizim milletimiz hala daha çin malı sanıyo.