Şu makineye bir bakarmısınız bilgi istiyorum

Turkish39 korumalarin guzel yanliz diz korumasini kotun ustune takman sana fazla koruma saglamaz nedeni ise 1 motordan dustugunde darbe etkisiyle disari taktigin dizlik donecek ve buyuk ihtimal ile dizinin bir parcasi surtunmeye baslayacak 2 dizligin uustunde koruyucu baska bir katman olmadigi icin asfalta degen dizligin erimeye baslayacak sicaktan ve bu erimenin dizlige ne derece zarar verecegi belli degil. Dizliginin ustinde ya deri yada Kevlar bir katman olmasi onemli dizlik sonucda surtunme icin degil darbe icin. Nacizane gorusumdur.

yuki fuki cuki çan çin çon ayakları bunlar. Başka motor bulamadın mı kardeş... :farao:

Turkish39 korumalarin guzel yanliz diz korumasini kotun ustune takman sana fazla koruma saglamaz nedeni ise 1 motordan dustugunde darbe etkisiyle disari taktigin dizlik donecek ve buyuk ihtimal ile dizinin bir parcasi surtunmeye baslayacak 2 dizligin uustunde koruyucu baska bir katman olmadigi icin asfalta degen dizligin erimeye baslayacak sicaktan ve bu erimenin dizlige ne derece zarar verecegi belli degil. Dizliginin ustinde ya deri yada Kevlar bir katman olmasi onemli dizlik sonucda surtunme icin degil darbe icin. Nacizane gorusumdur.

Eyvallah,dizliğin döneceğini biliyorum sağolasın.Motosiklet pantolonumda var o gün giymedim,kevlar kot kaldı bi eksiğim,biri deri iki korumalı montum daha var gövde korumanın üstüne:) Daha da güvenli olanını alacaz inşallah,Oğlanla benim kıyafetler,korumalar bir dolabı doldurdu:)Bize özel bi dolap şart oldu.20 yıldır motosiklet kullanıyorum,o zamanlar dizlikmiş,montmuş,kaskmış vs hiç bişey kullanmıyorduk.Şansımız varmış ki hep ufak şeylerle atlattık.Şimdi imkanda çeşitte var çok şükür.Şimdiki nesil şanslı,hele bu forumda takılanlar daha şanslı,korumasız kullanmayın diye uyaran bir sürü insan var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar