Şu Bıcır'a bakın hele :)

Bugün 2-3 saat önce benim 125 KT'nin hava ayarı ve benzin hortumunun değişimi için Ostim'deki Duran Motor'a gittim (Ankara'da bilenler için isim veriyorum). Orada gördüğüm bu makinaya bayıldım ve sizlerle paylaşmak istedim.

HPIM2582.jpg

Murat Usta makinanın Alman malı olduğunu, üstünde motorunun bulunmadığını belirtti. Buna bir ATV motoru takacakmış. Geri vitesi de olacak tabii :)

HPIM2583.jpg

Eğer denk gelirse, motoru takıldıktan sonra çalışır halde videosunu da çekerek yakın zamanda paylaşabilirim.

Eski model olduğu için nostaljik çizgiler taşıyor olması olaya ayrı bir güzellik katıyor.

HPIM2584.jpg

HPIM2585.jpg

HPIM2586.jpg

HPIM2589.jpg

HPIM2590.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:):):) zuahhaha süperr yhaaa çirkinlik abidesi :p :):):)

Günümüz koşullarına göre değerlendirmeyelim, hangi yıla ait bilmiyorum ama çok eski model :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Günümüz koşullarına göre değerlendirmeyelim, hangi yıla ait bilmiyorum ama çok eski model :)

belli belli eski olduğu :) fren gaz pedal elcik bişey göremedim ben nerden gaz weriliyor bu alete:silent: motoru takılınca yani :p bide markası neymiş bunun?

motocycleboyreigns, bu makinaların adı nedir? İnan ben bilmiyorum :p Konuyu açmadan önce araştırdım ama bulamadım.

belli belli eski olduğu :) fren gaz pedal elcik bişey göremedim ben nerden gaz weriliyor bu alete:silent: motoru takılınca yani :p bide markası neymiş bunun?

baBAha, boyasından anlayacağın üzere alet yeniden toplanıyor. Devamını merak edenler olursa gelişmeleri takip edip burada paylaşmaktan memnuniyet duyarım.

Microcar, bunu düşünmeliydim evet. Teşekkür ederim.

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
önden görünümü kaya balığını anımsatıyor :) tahminimce 50 lili yılların modeli

Forumdan Uzaklaştırıldı
fıyatını ogrenırmısın bıtmıs halıyle ruhsata ıslı halıyle almak ısterım uygun gelırse

bu Alet büyük ihtimal Messerschmitt marka.

Messerschmitt, 2.dünya savaşı sırasında iyice ünlenen bir alman uçak üreticisi idi, Almanların savaşı kaybetmeleri ile birlikte kazanan ülkelerce uçak üretimlerinin sınırlandırılmasından dolayı şirket kendini böyle micro arabalar üretmeye vermiş, zaten şekline bakınca arabanın uçak genleri taşıdığı belli oluyor.

İlgilenenler için buyrun wikipedia'dan google translate edilmiş sayfası: http://translate.google.com/transla...ia.org/wiki/Messerschmitt_KR200&sl=auto&tl=tr

uzerindeki yapıştırmaya anlam veremedim ama, karacanın sticker i var, benim öss zamanlarımdaki dersanem karacan, ne alaka ki :S

bu Alet büyük ihtimal Messerschmitt marka.

Messerschmitt, 2.dünya savaşı sırasında iyice ünlenen bir alman uçak üreticisi idi, Almanların savaşı kaybetmeleri ile birlikte kazanan ülkelerce uçak üretimlerinin sınırlandırılmasından dolayı şirket kendini böyle micro arabalar üretmeye vermiş, zaten şekline bakınca arabanın uçak genleri taşıdığı belli oluyor.

İlgilenenler için buyrun wikipedia'dan google translate edilmiş sayfası: http://translate.google.com/transla...ia.org/wiki/Messerschmitt_KR200&sl=auto&tl=tr

Aynen öyle yanlardaki motor havalandırma ızgaralarına kadar aynı:),sadece tavan ve cam kısımlar değişik.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar