ŞU ANDA KENDİNİZİ NASIL HİSSEDİYORSUNUZ?

…ayaga kalktim, bi oda galiba burasi, soguk duvarlarinda ellerimi gezdiriyoruum. Karanliktan ne duvarlarin rengi gorunuyor ne de icerde benden baska bir varligin yada nesnenin belirtisi. Ses cikartmaya korkuyorum, her attigim titrek adimdan sonra bir seye basmamanin bir bosluga daha dusmemenin rahatligi doluyor icime.
Gozum buranin karanligina alistikca etrafta benden baska hicbirsey olmadigini biraz dehsetle biraz da huzurla karsiliyorum. Karanlik bir odada biriyle ayni havayi solumak, onunla oksijenimi paylasmak istermiydim emin degilim, fakat ne kadar kalacagim belli olmayan bu yerde bir ikinci kisinin benim varligimdan haberdar olmamasi da beni kaybolmusluga dusuruyor.
Iyice kendimi toparladiktan sonra, odanin yapisini inceliyorum, duvarlar olmasi gerektiginden soguk ve bir ugultu geliyor, ruzgarin sesi bu diyorum bana seslenen, disari cagiran sesi. Kapiyi bulmaliyim, onu acip ruzgarla kucaklasmaliyim. Ellerim soguk ve yer yer islak duvarda geziniyor. Oda atlanamayacak kadar kucuk bir oda. O zaman nasil oluyor da kapiyi bulamiyorum. Tekrar tekrar gezdiriyorum ellerimi duvarda. Ellerim sertlesiyor. Harekete ettirmekte zorlaniyorum onlari. Kokusu yok, tadina bakmak zorundayim, cimento yada alci gibi bir tadi var! Etraf nasil daha da karariyor o an bir anlam veremiyorum ve neden duvarlarin yer degistirdiginin!
…gozumu actigimda, kafamda muthis bir agri ve yanagimda kurumus kan yollari oldugunu hissediyorum. Kendimi nasil bu hale geldimi hatirlamak icin zorluyorum ki hersey film seridi gibi gozlerimin onunden geciyor. Kapisiz, duvarlarindaki cimentolar yeni kurumaya yuz tutmus bir odanin icinde, ruzgarin kucaginda ve yalnizim! Yanimda sadece kocaman bir su bidonu var. Belki cimentoyu sertlestirip beni busbutun buraya hapsetmek icin kullandiklari ve bana hayat verecek olan su!
Ruzgarin sesini dinliyorum, ne gunduz ne gece oldugu belli olmayan odamda!
Bir cikis yolu bulabilirmiyim, duvarlardan birini yikabilirmiyim bilmiyorum. O kadar guclu hissetmiyorum kendimi.
Bi kahraman birakmismiydim disarida, simdi beni kurtarmasini umutla bekliycegim??
Ruzgar… seslenme bana, gelemem disari…

10.11.2005

tamamen dogaclama yazilmistir... boyle hissediyorum iste bugun kendimi...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben çok mutluyum bugün.. :)
bi de firmaya gideceğim yerde iş bağlarsam demeyin keyfime.. :thumleft:
hava da güzel..umarım hep böyle devam eder.. :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
alestevardiya, süperr +111111 :cat:

bugün bir haftadır takip ettiğim iş eğer olursa çok sevincem o zaman kimse tutamaz beni bayaa bi heyecan var

hiç iyi hissetmiyorum yaptıgım kazadan sonra , evelsi gün alçım açıldı ama dikişlerim duruyo. Dizimin hareketini kaybetmemesi için yürüyüş, egzersiz verdiler. Sabah yürüyüşe çıktım ama dizimi acamıyorum , canım yanıyo ve sanki bidaha hiç açamayacakmışım , motora binemeyecekmişim gibi geliyo. Ya hep böyle kalırsam...

stella' Alıntı:
olmayacağını hissediyorsanda üstüne gitme olup üzülmektense olmadan yaşamak daha kolay olabalir

çok daha güzel günlerin olacaktır :rendeer:

Kesinlikle çok doğru bir bakış açısı.. :cat:

Ben bugün kendimi çok sıradan hissediyorum.. Birde bacağımdaki ağrı geçseydi iyi olurdu tabii.. :)

alesta bi tarafın açıkta kalmış heralde :p bana küp filmini anımsattı küp3 türkiş vörşın :)

kup neee beeahhh??? Vayy bunun filmini yapmislar mi?? Keske basrolde beni oynatsalardi! :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
alestevardiya, aşık olman gerekiyor acil tarafından :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Valla arkadaşlar ne yalan söyliyeyim çok iyi... ara ara dışarı çıkıp bir tur atıyorum gene geliyorum:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
morpheus hala YBR 125 gozukuyor avatarda artik degistir onuda heheh

tekrar hayirli olsun...

BU DURUMUN NE OLDUĞUNU BİLMİYORUM AMA BOŞLUK VAR İÇİM DE BOŞLUK BİLİYORUMDA BİLMİYORUM GİBİ. NEYSE İLERLEYEN SAATLERDE ÇÖZÜME ULAŞIRIM MOTORUMU VE ADALARI SEVİYORUM BİDE İZMİR VAR GÖNLÜMÜN BİR KÖŞESİNDE BİDE UFAK MİNA BENİ MUTLU EDİYOR :rendeer: :queen: :flower: :flower: :thumleft: :rendeer:

ALESTEVARDİYA ;cok güzel bi yazı olmus gercekten ama sonu daha farklı bitebilirdi.mesela;

A yaklarımın altından gelen soğukluk tüm vücuduma yayılıyordu
L ime lime dökülüyordu duvarlarda tutunamayan çimento parcaları soğuk ayaklarımın altına
E llerimin katılasmasından mı hissizligim yoksa hislerim mi katılaşmıştı artık
S esini duyuran rüzgarın çığlıkları kesilmisti
T üm gücümle yumrukladığım duvarlardan mı daralmıstım yoksa duvarlar mı sıkıştırıyor beni
E siri olmuştum kendime ördüğüm dünyada küçücük odamda
V akit mi hızlı geçiyordu yoksa bu şerit halinde gecen hayatımmıydı gözümün önünden
A ğladım kendi yarattığım bu kabusa bu kristaller benim gözyaşlarım
R engarenk değil bu dünyam yaşadığım ;tek renk siyah simsiyah
D algaların yıprattığı kayalar gibiydim ayakta duramadım yere yığıldım
İ çerde dolaşan egemen olduğum dünyama giren neydi aniden beni isitan
Y ağmur damlalarımıydı yüzüme vurup da beni ayıltan yoksa
A şkım mıydı yüzüme dokunan sevgisiyle içimi isitan.
:joker:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar