ŞU ANDA KENDİNİZİ NASIL HİSSEDİYORSUNUZ?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Haftanın son iş günü olması nedeniyle mutlu huzurlu, ve birazda moralim bozuk barış kardeşimizin kazasına onun dışında herşey süt liman :cherry: :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
CaBRioLeT, yok çok şükür öyle bi derdim makara yapıyorum.... :bounce:

Hava kapalı gibi biraz eğer dünkü gibi olursa keyfim gayet yerinde olacak ama kapalı devam ederse keyfim kaçabilir arkadaslar. :farao:

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırlısı olsun arkadaşlar :rendeer:

dün berbat bir gece geçirdim bir abimizin motoru çalındı aynı gecede bulundu ama karakollar polisler koşuşturmaca üzüntü sıkıntı birde hayatımda bu yaşıma kadar nefret ettiğim insan sayısı birken dün ikiye çıktı hepsi bir arada yaşandı sabah dört gibi eve gelebildim sabahın köründe kalkıp işe geldim bu yüzden bedenen çok yorgunum bugün

yorgunluk ama sebebi yok
bıkkınlık ama gereksiz
duygularım yok sinirlerim alınmış sanki
ne hissettimi ne düşünmem gerektiğini bilmez
vurdum duymaz dünya yıkılsa umrunda olmaz
parçalanmış bir yürek elleri boş kafası karmakarışık
gözleri dolu dolu
biraz kırgın birazda yılgın
hatta dilinde ki bütün sözlerde acı
boğazımda koca bir düğüm yutkunamıyorum
ağlamak istiyorum..... :pale:

Costantine, dostum hayırdır yaw, sen çok neşeli bir insansın diye gördüm ve biliyorum, sorunmu var, yardımcı olalım...

Costantine, abim bize yardımcı olur kendisi bi sorun olsa kendisi kısa zamanda halleder

bence stella, ablama aklı kalmıştır

neşe ruhumu oluşturan başlıca element ama insan bu benim bu halimde bile gülücük eksik olmaz ki yüzümden ama duygu hayatımda srunlar var
içim karmakarışık
fırtınalar kopuyo ama sesini bastırıyorum sadece!

:) başlık güncel kaldığı müddetce soru bugün sorulmuş gibi devam edecek galibaha.
Peril stratejine hasta oldum valla bravo :thumleft:
Bugün gayet güzel gidiyo bütün işlerim pürüzsüz devam ediyo umarım mesai bitimine kadar bi aksilik çıkmaz. Tersliklere o kadar alıştımki sorunsuz bir gün geçince adaptasyon zorluğu çekiyorum :cyclopsani:

Forumdan Uzaklaştırıldı
zpoint' Alıntı:
neşe ruhumu oluşturan başlıca element ama insan bu benim bu halimde bile gülücük eksik olmaz ki yüzümden ama duygu hayatımda srunlar var
içim karmakarışık
fırtınalar kopuyo ama sesini bastırıyorum sadece!

arasında km'lerce uzaklık olmasına rağmen sanki biri içimi okuyorda şu an benim hissettiklerimi yazmış gibi düşündüm senin bu yazdıklarını okuyunca başka birşey eklemek istemedim çünkü yüreğimen geçenleri anlatmışsın zpoint

( bedenim burda ruhum başka alemde sebebim orda ama ben nerdeyim nerde )

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ha gayret arkadaslar..olcak walla tekrar.. :rendeer:

motoman;işlerin pürüzsüz gidiyo demişin;
merak etme kesin bozulur:)

iii hissetmiyom valla;
imerniyom zira c.tesi çalışmayanlar var ne güzel,
düşünüyorum acaba c.tesi çalışmamak nasıl bişey,
çatlıycam artık pazarları da çalışmaya alışıyorum :(

İçimde karanlık birşeylerin yaşadığına ve ara sıra şaha kalkıp bütün ruhumu ele geçiriğine inanmaya başladım. Bazen o kadar içim sıkılıyor ve karamsarlaşıyorum ki hiçbir şey beni mutlu edemeyecek gibi geliyor. Sonra yokoluyor ve bir zaman sonra yine geliyor. Şu anda iyi hissetmiyorum ama kötü de değilim. Boşluk kapladı içimi. Yarın arkadaşlarımla Taksim'de buluşacağım, güzel birşey ama yeterince sevinemiyorum sanki. Birşey tam değil hayatımda ama nedir bilemiyorum. Belki de yalnızlıktan sıkıldım. Kendimi yalnız hissetmek, bu iş yerinde her gece sabahlara kadar yalnız çalışmak da belki psikolojimi bozuyor ve beni karamsarlaştırıyor. Belki işimden memnun olmamam da buna etkendir. Yine de birkaç saat öncesine göre daha iyiyim. Sabaha doğru belki daha da iyi olurum. Ruh halim o kadar değişken ki bu aralar, birden fırtınalar kopabiliyor, bazen ise ölüm sessizliği oluyor içimde. Umarım yarın akşam (aslında bu akşam sayılır takvime göre) ruh halimin pozitif yönünün ön planda olacağı tutar da yeterince eğlenebilirim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu sabah uyandığımda içimde fırtınalar kopuyordu biran herşey durulsun istedim biran içime bir huzur dolsun diye bekledim deniz kenarında yürüdüm işe gelmeden önce bunun için
şimdi ise içime dönüp baktığımda bunun pek bir işe yaramadığını hissediyorum koca bir boşluk var ama dolmuyor ben babamı çok özledim hani kendini çok yanlız hissettiğinde ararsın yanında kanatlırın altına seni alacak bir huzur işte ben onu bulamadığım için böyleyim
sürekli aynı gereksiz sözleri duymaktan insanların gerçeklerin üstünü örtemek için söyledikleri anlamsız tesellilerden kendilerinin doğruyu görmekten kaçmalarından binlerce şeyi düşünüp aslında onca şeyin içinde hiç düşünmediği şeyi savunmalarından iki yüzlülüklerden yalanlıcılıklardan insanları incitmek için sarf edilen çabalardan ben bunlardan sıkıldım bugün hissettiklerim bunlar içimde onca sebep var hem güzellikler için hemde bu koca fırtına için ama fırtılar ağır basıyor bu ara çünkü herşey bir sarsıntı bırakmaya kararlı olarak geliyor üstüme yanıma ruhuma kalbime

yeni uyandım sarhoş gibiyim hala bu akşam iyi bi eğlence istiyorum ihtiyacım var. :pale:
stella, bi sorun mu var?

11.00 GİBİ DELİCE büyük bir hızla uyandım.Biranda toparlandık.Çay yapıp termosa koyduk ikide poğça uzadık sahile deniz kenarında kahvaltı yapıp döndük ii geldi.Bugün biraz daha iyiyim :king:

Forumdan Uzaklaştırıldı
zpoint' Alıntı:
yeni uyandım sarhoş gibiyim hala bu akşam iyi bi eğlence istiyorum ihtiyacım var. :pale:
stella, bi sorun mu var?

bu bir sorunmu bilmiyorum ama insanların iki yüzlü yalancı ve riyakar olmalarından çok sıkıldım midem bulanıyor bazen bu yüzden

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar