ŞU ANDA KENDİNİZİ NASIL HİSSEDİYORSUNUZ?

yukarida yazdigim yazi su an kendinizi nasil hissediyorsunuz sorusuna daha iyi cevap verilmek icin yazilmis bir yazidir.

saygiyla
aleste :bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
zuhtupasa' Alıntı:
vall yakısır stella ya her türlü mutluluk.. :mrgreen:
geçmiş olsun dileklerinize candan tesekkurler. :rendeer:

çok teşekkür ederim zuhtupasa :rendeer:

( zpoint )stella,arkadaşım senin namına çok sewindim şirkette msn yok açamıyorum da.ama akşam konuşalım mutlaka walla merak ettim...
bari içimizde biri iyi hissetsin kendini cnm benim.

zpoint sanada teşekkür ederim arkadaşım istediğin zaman konuşuruz seninle özelden
aslına bakarsan çok birşey yok yaralarımı sarmayı öğrendim bunu dışında çok iyi şeyler olmaya başladı hayatımda en azından ben öyle olduğunu hissediyorum başıma gelenlerden sonra
benim için önemli bir kaç şey vardı onlar yoluna girmeye başlıyor gibi bu yüzden kendimi iyi hissetmem

bunun dışındakileride msn den konuşuruz :rendeer:

eyvaaah aleste mümkün diil yaa :)
5 dakka demişsin ama bana pek öyle gelmedi...
print alıp evdemi okusam.yok onuda alır bi kenara atarım kesin.
sanırım bu yazıyı okuyamamış bi insan olarak kapıycam gözlerimi bu dünyaya ...

Motosikleti
Su Motoru
alestevardiya, okuyamam valla öğle yemeğine çıkacağım :p. Sen bize özet yapıp yazsana kısa kısa :cherry: ...

alestevardiya' Alıntı:
yukarida yazdigim yazi su an kendinizi nasil hissediyorsunuz sorusuna daha iyi cevap verilmek icin yazilmis bir yazidir.

saygiyla
aleste :bounce:

aleste, bugün senin için uzun bi gün olacak desene :)

Tamam kisalttim :)

Altug okuuuuuu... Oku arkladasim. Kuran da bile ilk OKU denmis dimi, bir sebebi var :cherry:

Semih sende git yemegini ye, bir kahve al sigarani al oyle okursun yaziyi..

Murat sen beni anlayamiycaksin heralde, ugrasmiyim diyorum kendimi tutamiyorum, yardimci olmadan birine bir seyi aciklamadan gecemiyorum iste, benim kendimi nasil hissettigimle ilgili degil, okuyan insanlarin bundan sonra kendini nasil hissedecekleriyle ilgili bir yazi bu. Ama bak bu aciklamami da anlamazsan, yazma bana cevap arkadasim, ben uzulurum cunku, anla isterim sen, sonra hakikatten bu gun benim icin uzun gecer! :queen:

Motosikleti
Su Motoru
alestevardiya, seni Türk Dili ve Edebiyatı kurumuna şikayet edeceğim. Hep düşük cümleler kuruyorsun :cherry:. Hem ben yemek yemiyorum rejimdeyim kahvemi ve sigaramıda aldım ama yinede okumaya üşeniyorum :p. Son paragrafı okudum oradanda anlaşıldığı gibi yazıdan da birşey çıkarmak olanaksız gözüküyor :p.

"Bu arayisimiz bir zafer ile sonuclanacaktir. Napoleon’un soyledigi “zafer iradedir” sozu bu yolda destek olacak kilici hatirlatmakta; Eflatun’un “insanin kendi kendisi fethetmesi, zaferlerin en buyugudur” sozu de yontemi ortaya koymaktadir." ...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şu anda kıl mükelleflerimden dolayı :pale:
kendimi kıl gibi hissediyom :pr: :pr:
işlerini son günü son saate kadar bıraktılarından :jocolor:

federal, sen de çok matrak adamsın :thumleft:

e_erdun, sen de muhasebecisin :) Biz de sizden çok çekiyoruz be abi :cherry:

alestevardiya, çok uzun :thumright: bu kadar uzun yazıyı ben anlamam zaten :)

Motosikleti
Su Motoru
Shamyl, sende bizi analiz etmeyi bırak kardeş artık :p. İnsanları inceleyen bir uzaylı nidasıyla geziniyorsun aramızda :) ...

:salut: uhhuuu uhuu uhuuu Ben arkadaslarimin moralleri cok bozuk, ne yapayim da onlari daha mutlu motorcular haline getireyim diye, kitaplar devireyim, herkesin belirrtigi su isinden sIkIlma, hayattan sIkIlma olaylarini arastirayim, felsefesini bulayim, oturayim siteye yazayim, ama onlar okumaya usensinler!
Uhuuuuuuuu uhu :salut: firrrkkk fiiirrrkkkk

:queen: ingilizce klavye ile birlesen aglama modundaki uzgun insanin titreyen elleriyle yazilmis, gaflet, delalet ve hatta hiyanet! :queen:

alestevardiya' Alıntı:
:salut: uhhuuu uhuu uhuuu Ben arkadaslarimin moralleri cok bozuk, ne yapayim da onlari daha mutlu motorcular haline getireyim diye, kitaplar devireyim, herkesin belirrtigi su isinden sikilme, hayattan sikilma olaylarini arastirayim, felsefesini bulayim, oturayim siteye yazayim, ama onlar okumaya usensinler!
Uhuuuuuuuu uhu :salut: firrrkkk fiiirrrkkkk

Yazıdaki bir-iki harfi değiştir bence :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar