Dizi beğenilmeyebilir,program beğenilmeyebilir,ama büyük bir kitle tarafından KANAL beğenilmiyorsa yobazlık yapmak dışında vardır elbet birşey...
Kanal başlıca din yobazlığı yaptığı için olabilir mesela..
Hakaretamiz yaklaşım demeyelimde,senaryolardaki herşeyin altında ''gerçek hikayelerden alınmıştır!'' yazıyor diye oturup hallerine ağlayan örn. teyzeye ''ah be teyzem inanma şunlara'' gibi bir yaklaşım diyelim biz buna..
Tartışma yaratmak için söylemedim yanlış anlamayın..
İzleyicisine bukadar baştansavma bir yayın sağlayan kuruluşun arkasında nasıl bir ekip var merak ediyorum doğrusu:cherry:
Bunu görüncede insanların aklı Stv izleyici kitlesine (büyülenmiş gibi izleyen kitle) gidiyor doğal olarak
büyük bir kitle tarafından KANALIN beğenilmemesi bizi "vardır elbet birşey" sonucuna değil bu topraklarda şiddetli bir tahammülsüzlük, nefret söylemi ve yobazlık olduğu sonucuna götürür.
teyzelerin ne izlediği, neden izlediği birilerini gerim gerim geriyosa esas orda "vardır elbet birşey".
ilgilenmek bir tarafa insanların izlediği bir tv kanalı yüzünden ne aptallıkları kaldı, ne ulumaları.
içeriğin eleştirilmesi ile bir kaşık suda boğma marifeti ile bi kısım insanı bu coğrafyadan silme gayreti arasında epey kalın bir fark vardır.
misali inceleyiniz;
Malesefki bunları seyreden ve bunlara inanan bir %51 miz var
yaşını başını almış ama zihni ergenleşememiş ve pek zekice gülümseyemeyen bu iri abimiz eğitim, zeka ve kültür konusunda pek iddialı ama tahmin edileceği üzere laf salatası olmaktan öte olmayan bir nefret söylemiyle konuyu değerlendiriyor.
malumunuz böyle bir değerlendirme stv'nin ibretlik dizilerini huşu ile izlemekten öte bi entelektüel bakış gerektirmiyor
türkiye'de şiddetli bir yobaz çağdaşlık problemi vardır ve bu stv izlenmesinden çok daha köklü ve büyük bir problemdir.
bi görün artık.
STV diyince aklıma hep o boğuk ve kindar sesiyle ana haber bülteninde ergenekon ve balyoz davalarının haberlerini okuyan dışses geliyo. Çoğu haberin de abartılı veya yalan olduğu kanıtlanmıştır ama kimin umrunda. RTÜK'ün hiç ceza kesmediği bir kanaldan söz ediyorum.
bütün kanallar kanal d olsa, bütün gasteler cumhuriyet olsa he mi? :mrgreen:
tekrar ediyorum;
stv izlemem, zaman gastesini, özellikle haftasonu kültür-sanat ağırlıklı eklerini beğenir ama çok da takip etmem.
bundan kimene?
ergenekon - balyoz iddian havada kalıyor ama velevki doğru; yalan haber hukuki bir meseledir, gereğini bi kısım "vatanperver" linç marifetiyle yerine getirmeye kalkıyorsa o coğrafya moderniyle-gayrimoderniyle yobazlığın kol gezdiği, şiddetin egemen olduğu bir ucube coğrafyadır.
güzelleştirmek de stv izleyeni linç etmekle değil entelektüel bir aydınlanmayla olur.
varsa stv izlemekten ve dahi televizyon izlemekten, facebooka girmekten daha iyi bildiğin birşey;
onu yap, onun propagandasını yap.
ama böyle yapma.