STV 'nin diziye efekt koymayı unutması =)

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
(Allah size, mutlaka emanetleri [işleri] ehli olanlara vermenizi ve insanlar arasında hükmettiğiniz zaman adaletle davranmanızı emreder.) [Nisa 58]

bu tip kuruluşlar işi ehline vermektense genelde cemaat içi ucuz yollu geçinmeyi severler! emeğin karşılığını biraz para biraz dua ile tamamlarlar. (gerçi cemaat değil de cahillerin çoğu böyle)

cins adamlardır, yukarıdaki ayet ten haberleri yoktur..

besinci+boyut+dizisindeki+haci+amca

oooooo yeşil taytlı zebaniler hemde mal mülk ortada :mrgreen:

hiç tarzım değil, izlemem, ayrı konu da;
bir televizyon kanalını beğenip izleyenleri bu şekilde aşağılamaya kalkmak yurdum halkçı(!)'larının tipik yobazlığı.

hiç tarzım değil, izlemem, ayrı konu da;
bir televizyon kanalını beğenip izleyenleri bu şekilde aşağılamaya kalkmak yurdum halkçı(!)'larının tipik yobazlığı.
STV izleyicisi olduğunu düşündüğünüz çoğu kişi hiç izlemiyor bile içiniz rahat olsun. Bedava dağıtılan zaman gazeteleri neyse bu da o, insanları zehirleyen yayınlar işte.

STV izleyicisi olduğunu düşündüğünüz çoğu kişi hiç izlemiyor bile içiniz rahat olsun. Bedava dağıtılan zaman gazeteleri neyse bu da o, insanları zehirleyen yayınlar işte.

bak işte zaman gazetesini beğeniyorum.
ama hiç bedavadan edinemedim :)
kimin neyi izleyip izlemediğiyle çok ilgilenmiyorum.
sadece kendinin beğenmediği herhangi bir televizyon kanalını izleyen kitleye hakaretamiz yaklaşımlar yobazlığın dik alasıdır diyorum.
hep diyorum da,
kime diyorum?

dizideki hatayla mı dalga geçiliyor yoksa mizansenle mi?

SAMSUNG SMART TV nin sunduğu KÜÇÜK KIYAMETİ izlemek için İMAN 5D gözlüklerinizi kullanmayı UNUTMAYIN....

---------- Post added at 00:11 ---------- Previous post was at 00:04 ----------

54074154335384237465215.jpg

kimin neyi izleyip izlemediğiyle çok ilgilenmiyorum.
sadece kendinin beğenmediği herhangi bir televizyon kanalını izleyen kitleye hakaretamiz yaklaşımlar yobazlığın dik alasıdır diyorum.
hep diyorum da,
kime diyorum?

Dizi beğenilmeyebilir,program beğenilmeyebilir,ama büyük bir kitle tarafından KANAL beğenilmiyorsa yobazlık yapmak dışında vardır elbet birşey...
Kanal başlıca din yobazlığı yaptığı için olabilir mesela..
Hakaretamiz yaklaşım demeyelimde,senaryolardaki herşeyin altında ''gerçek hikayelerden alınmıştır!'' yazıyor diye oturup hallerine ağlayan örn. teyzeye ''ah be teyzem inanma şunlara'' gibi bir yaklaşım diyelim biz buna..
Tartışma yaratmak için söylemedim yanlış anlamayın..
İzleyicisine bukadar baştansavma bir yayın sağlayan kuruluşun arkasında nasıl bir ekip var merak ediyorum doğrusu:cherry:
Bunu görüncede insanların aklı Stv izleyici kitlesine (büyülenmiş gibi izleyen kitle) gidiyor doğal olarak:)

STV diyince aklıma hep o boğuk ve kindar sesiyle ana haber bülteninde ergenekon ve balyoz davalarının haberlerini okuyan dışses geliyo. Çoğu haberin de abartılı veya yalan olduğu kanıtlanmıştır ama kimin umrunda. RTÜK'ün hiç ceza kesmediği bir kanaldan söz ediyorum.

STV diyince aklıma hep o boğuk ve kindar sesiyle ana haber bülteninde ergenekon ve balyoz davalarının haberlerini okuyan dışses geliyo. Çoğu haberin de abartılı veya yalan olduğu kanıtlanmıştır ama kimin umrunda. RTÜK'ün hiç ceza kesmediği bir kanaldan söz ediyorum.

Haber bültenleri apayrı bir konu zaten:cherry:

Dizi beğenilmeyebilir,program beğenilmeyebilir,ama büyük bir kitle tarafından KANAL beğenilmiyorsa yobazlık yapmak dışında vardır elbet birşey...
Kanal başlıca din yobazlığı yaptığı için olabilir mesela..
Hakaretamiz yaklaşım demeyelimde,senaryolardaki herşeyin altında ''gerçek hikayelerden alınmıştır!'' yazıyor diye oturup hallerine ağlayan örn. teyzeye ''ah be teyzem inanma şunlara'' gibi bir yaklaşım diyelim biz buna..
Tartışma yaratmak için söylemedim yanlış anlamayın..
İzleyicisine bukadar baştansavma bir yayın sağlayan kuruluşun arkasında nasıl bir ekip var merak ediyorum doğrusu:cherry:
Bunu görüncede insanların aklı Stv izleyici kitlesine (büyülenmiş gibi izleyen kitle) gidiyor doğal olarak:)

büyük bir kitle tarafından KANALIN beğenilmemesi bizi "vardır elbet birşey" sonucuna değil bu topraklarda şiddetli bir tahammülsüzlük, nefret söylemi ve yobazlık olduğu sonucuna götürür.
teyzelerin ne izlediği, neden izlediği birilerini gerim gerim geriyosa esas orda "vardır elbet birşey".
ilgilenmek bir tarafa insanların izlediği bir tv kanalı yüzünden ne aptallıkları kaldı, ne ulumaları.
içeriğin eleştirilmesi ile bir kaşık suda boğma marifeti ile bi kısım insanı bu coğrafyadan silme gayreti arasında epey kalın bir fark vardır.
misali inceleyiniz;

Malesefki bunları seyreden ve bunlara inanan bir %51 miz var:p

yaşını başını almış ama zihni ergenleşememiş ve pek zekice gülümseyemeyen bu iri abimiz eğitim, zeka ve kültür konusunda pek iddialı ama tahmin edileceği üzere laf salatası olmaktan öte olmayan bir nefret söylemiyle konuyu değerlendiriyor.
malumunuz böyle bir değerlendirme stv'nin ibretlik dizilerini huşu ile izlemekten öte bi entelektüel bakış gerektirmiyor :)

türkiye'de şiddetli bir yobaz çağdaşlık problemi vardır ve bu stv izlenmesinden çok daha köklü ve büyük bir problemdir.
bi görün artık.

bütün kanallar kanal d olsa, bütün gasteler cumhuriyet olsa he mi? :mrgreen:
tekrar ediyorum;
stv izlemem, zaman gastesini, özellikle haftasonu kültür-sanat ağırlıklı eklerini beğenir ama çok da takip etmem.
bundan kimene?
ergenekon - balyoz iddian havada kalıyor ama velevki doğru; yalan haber hukuki bir meseledir, gereğini bi kısım "vatanperver" linç marifetiyle yerine getirmeye kalkıyorsa o coğrafya moderniyle-gayrimoderniyle yobazlığın kol gezdiği, şiddetin egemen olduğu bir ucube coğrafyadır.
güzelleştirmek de stv izleyeni linç etmekle değil entelektüel bir aydınlanmayla olur.
varsa stv izlemekten ve dahi televizyon izlemekten, facebooka girmekten daha iyi bildiğin birşey;
onu yap, onun propagandasını yap.
ama böyle yapma.

Kafada sarık, birbuçuk karış sakal, yelek ve şalvar. ayakta mesh.. Kadronun üniforması bu..
Çekim yaparlarken görmüştüm.
Vitrine ağzı laf yapan çocukları koyuyorlar.. Kanadalı i.. haham TUNCAY GÜNEY gibi...

bütün kanallar kanal d olsa, bütün gasteler cumhuriyet olsa he mi? :mrgreen:
tekrar ediyorum;
stv izlemem, zaman gastesini, özellikle haftasonu kültür-sanat ağırlıklı eklerini beğenir ama çok da takip etmem.
bundan kimene?
ergenekon - balyoz iddian havada kalıyor ama velevki doğru; yalan haber hukuki bir meseledir, gereğini bi kısım "vatanperver" linç marifetiyle yerine getirmeye kalkıyorsa o coğrafya moderniyle-gayrimoderniyle yobazlığın kol gezdiği, şiddetin egemen olduğu bir ucube coğrafyadır.
güzelleştirmek de stv izleyeni linç etmekle değil entelektüel bir aydınlanmayla olur.
varsa stv izlemekten ve dahi televizyon izlemekten, facebooka girmekten daha iyi bildiğin birşey;
onu yap, onun propagandasını yap.
ama böyle yapma.
Olur öyle şeyler.
[YT]akBu3tzprng[/YT]

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar