Stunt Bike motosikletlerindeki değişiklikler nelerdir ??

Adanada bir tane java 350 twinsport buldum 800 istiyor,lastiğide kalınlaştırılmış. 500e pazarlık yapayım diyorum :p
Ne dersin smir? java iş görürmü?

valla harika, ama cocukta koruma yok sakın abi siz korumasız yapmayın nolur vallaha üzülürüm sonra! :rendeer:

Mali java daha ağır kalı bu iş için

http://www.jawa.com.tr/model/b350to.htm ama genede guzelmıs yaww :queen:

Abi ağır olsun farketmez..Sağını solunu sökerek 10 kg hafifleştiririm.Kaldı ki Xt ye alıştım ben ağır makine problem olmaz.Bakmadım ağırlığına ama 180den fazla olduğunu sanmam

hem parcası bol, tamiri kolay :)

Tamiri kolay olsa nolcak taş çatlasın 2 gün gezersin 3. gün çatırtı :queen::queen: o 150ytlik mzin motoru fln çok güzel sadece depo biraz yamk ve far camı takacaksın o kadar adam kafadan demirci dükkanına girmiştide ondan :queen::queen:

Bununla beraber lastikleri ince ama :farao:
Lastik o kdr önemli dğeil kalınıda takılır ama motor 150 ytl lastiklerde 100 ytl :queen::queen::queen:

Adanada bir tane java 350 twinsport buldum 800 istiyor,lastiğide kalınlaştırılmış. 500e pazarlık yapayım diyorum :p
Ne dersin smir? java iş görürmü?
usta, jawa çok agır bi makina . Mz hafif bi motor olduğu için bu işe ideal
Lastik o kdr önemli dğeil kalınıda takılır ama motor 150 ytl lastiklerde 100 ytl :queen::queen::queen:

çıkma temiz diye bi deyim var , biliyinmi :p

bana kalırsa boş işler peşindesin..
motorunu sür güzel kardeşim, akrobasi eksik kalsın..

o izlediğin videolardaki adamlar çocuk yaştan itibaren kaykay, bisiklet, patenle zaten akrobasi olayını yalayıp yutmuş bi şekilde bu günlere gelen insanlar. sen de farkındasın motosiklet üzerinde stuntçılık oynamak riskli bir iş, hem maddi hem manevi yönden seni üzme olasılığı çok fazla .. riske değecek kadar önemli mi bişey mi senin için?

o izlediğin videolardaki adamlar çocuk yaştan itibaren kaykay, bisiklet, patenle zaten akrobasi olayını yalayıp yutmuş bi şekilde bu günlere gelen insanlar. sen de farkındasın motosiklet üzerinde stuntçılık oynamak riskli bir iş, hem maddi hem manevi yönden seni üzme olasılığı çok fazla .. riske değecek kadar önemli mi bişey mi senin için?

bir yerden sonra sadece motosiklet kullanmak coğumuza yetmez.Coğumuz hız yaparak heyecan yaşıyoz.Aynısını bende yapıyodum taki geçen hafta 1 arkadaşımızı gözlerimin önünde kaybedinceye kadar . Bu iş yola çıkıp hız yapmaktan çok daha risksiz bi iş ve heyecanımı daha risksiz bi şekilde yaşaycam.
İzlediğimiz videodaki şahıslar ufaktan beri bu işin içinde diyosun. Ama bende ufak yaştan beri Stoppie whellie ve değişik tarz hareketler yapabiliyom .Niye ptofesyonel olarak kendimi geliştirmeyeyimki ?? Ayrıca yaşım daha 23 ve hiçte geç bi yaş değil :bounce:
Bana ekstradan fazla bi masrafta çıkarmaz bu iş.Çünkü zaten kendim tamirinden anlıyorum bu meretlerin ve benim bilgimin yetmediği yerde bana yardım edecek çok tamirci arkadaşlarım tanıdıklarım var.
Zaten üzerime korumalarımı giydiğimde kendime zarar verme riski çok düşüyo . Zaten sokakta gezerken bile bu risk yokmu ??

yok öle bişey hem ç9ıkma olacak hem temiz olacak sana burdan bi asma kabak gönderirdim ama burda yetişmiyo asma kabak :(
olurrr onur olurr , daha burdaki ustaları tanımıyon sen :p

Son düzenleme:
bir yerden sonra sadece motosiklet kullanmak coğumuza yetmez.Coğumuz hız yaparak heyecan yaşıyoz.Aynısını bende yapıyodum taki geçen hafta 1 arkadaşımızı gözlerimin önünde kaybedinceye kadar . Bu iş yola çıkıp hız yapmaktan çok daha risksiz bi iş ve heyecanımı daha risksiz bi şekilde yaşaycam.
İzlediğimiz videodaki şahıslar ufaktan beri bu işin içinde diyosun. Ama bende ufak yaştan beri Stoppie whellie ve değişik tarz hareketler yapabiliyom .Niye ptofesyonel olarak kendimi geliştirmeyeyimki ?? Ayrıca yaşım daha 23 ve hiçte geç bi yaş değil :bounce:
Bana ekstradan fazla bi masrafta çıkarmaz bu iş.Çünkü zaten kendim tamirinden anlıyorum bu meretlerin ve benim bilgimin yetmediği yerde bana yardım edecek çok tamirci arkadaşlarım tanıdıklarım var.
Zaten üzerime korumalarımı giydiğimde kendime zarar verme riski çok düşüyo . Zaten sokakta gezerken bile bu risk yokmu ??

olurrr onur olurr , daha burdaki ustaları tanımıyon sen :p

Atilla Cengiz KUEZ'i tanıyoruz ya daha ne :p:p

Yaşımız çok geçmiş sayılmaz.Stunt bikemi aldığımdan maksimum 2 ay sonra çok ilerleme kaydedebileceğimi söyleyebilirim.Boş işler demişsin.Boks-Kickbox gibi sporlardan daha zevkli zararsız ve faydalı olduğu düşüncesindeyim.Ayrıca stunttaki hareketlerde düşüp sakatlanma riskin çok az.Takdir edersinki stunt amaçlı yapılan tektekerde açı çok dik olduğundan hız koşarak geçebileceğin kadardır.Ben şu anki halimle tektekerde hiç bir risk görmüyorum..Korku ve adrenalinde kalmadı bende.. Sadece zevk veriyor..
Uzun lafın kısası,15-20 metre yükseklere çıkılan motocross gösterilerini bir spor olarak kabul ediyorsanız,Stunt olayınıda bir motorsporu olarak kabul edip saygı duymanızı temenni ederim :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
olm sinan cengiz coşkuna pm atsana..

Smir sana kötü bir haberim var.Mz yada java stunta gelmez,dik konumda boğulur kapanır çalışmaz diyorlar.. Başka alternatifler bulacağız galiba :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
kanuni cheetah gibi uyduruk bi kross kullansanıza..

Yaşımız çok geçmiş sayılmaz.Stunt bikemi aldığımdan maksimum 2 ay sonra çok ilerleme kaydedebileceğimi söyleyebilirim.Boş işler demişsin.Boks-Kickbox gibi sporlardan daha zevkli zararsız ve faydalı olduğu düşüncesindeyim.Ayrıca stunttaki hareketlerde düşüp sakatlanma riskin çok az.Takdir edersinki stunt amaçlı yapılan tektekerde açı çok dik olduğundan hız koşarak geçebileceğin kadardır.Ben şu anki halimle tektekerde hiç bir risk görmüyorum..Korku ve adrenalinde kalmadı bende.. Sadece zevk veriyor..
Uzun lafın kısası,15-20 metre yükseklere çıkılan motocross gösterilerini bir spor olarak kabul ediyorsanız,Stunt olayınıda bir motorsporu olarak kabul edip saygı duymanızı temenni ederim :p
mali ,ağzını yeyim senin :p
olm sinan cengiz coşkuna pm atsana..
hakkatten la ,ben o arkadaşı unutmuştum :pr: , hatırlarma için sağol
Smir sana kötü bir haberim var.Mz yada java stunta gelmez,dik konumda boğulur kapanır çalışmaz diyorlar.. Başka alternatifler bulacağız galiba :)
dur hele dur , yarın bizim ustalara sorarım başka hangi makina uyar bu iş için .Belkide değişiklikle mz'lerin boğulma sorunu giderilebilir .
kanuni cheetah gibi uyduruk bi kross kullansanıza..
ust , o motorun ciğeri yetmez bu işi yapmaya . Bu iş için anlık hareketlere anlık cevap vercek motorlar lazım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
honda cgl 125

yamaha rx 115

yamaha rx 135

@Tequ
mz olmuyo stunt için , boğulma engellenmez diyo usta. Ve mz şasesi için yorumunu aynen yazıyorum :beşe on kalas bile o şaseden daha saglam , cabuk kırarsınız stunt yaparken .
önerdiği makina Yamaha Rx 135

arkadasım ilk hareketle ilgili kotu bi anım var ön amörtsörler kırılırsa aynını sende yaşarsın çok felaket bı durum:)

mtk

Ön amortisörünü kıran bir motorun resmi var; konuyu dağıtmayalım ama buyrun:

20070722stoppiecrashmotfc7.jpg

adamın surat ifadesine dikkat: afallamış :queen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar