str250 mi yoksa kanuni 250 mi

arkadaşlar bugün yarın bir motor almak üzereyim cross motorda ilk deneyimim olacak yanlış bir karar vermekten korkuyorum. sizce hangisini tercih etmeliyim ve neden yada daha alternatif modeller var mı? maksimum 4000 tl ayırabiliyorum. yardımlarınıza gerçekten ihtiyacım var.

Selamlar. STR250 sanırım Kuba nın. Kuba kanuni kadar yaygın değil fakat bence daha kaliteli.

STR250 derim ben ;)

üstad tşk ederim peki suziki motoru taşıyan 200 cc ramzeyle str250 yi kıyaslayabilir miyiz?
str250 daha 2. ele bile düşmedi kullan kimseyi görmedim bu yüzden sağlam mı araziye vurunca dökülür mü bilmiyorum ve tereddüt ediyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
honda falcon bulursun o fiyata.

arkadaşlar bugün yarın bir motor almak üzereyim cross motorda ilk deneyimim olacak yanlış bir karar vermekten korkuyorum. sizce hangisini tercih etmeliyim ve neden yada daha alternatif modeller var mı? maksimum 4000 tl ayırabiliyorum. yardımlarınıza gerçekten ihtiyacım var.
Buyur oku lütfen ilgilendiğin(bir zamanlar benimde ilgilendiğim) motor ile ilgili gerekli bilgiler, Ama lütfen oku! http://www.motosiklet.net/forum/mot...uba-str-250-bilgi-paylasimi-yeni-model-8.html

tşkler üstad. foruma üye olmadan defalarca okudum o konuyu. fakat görüldüğü gibi son mesajlara yetkililerden cevap gelmeyince motora karşı güvenim kırıldı. şimdi alternatif seçenekler arıyorum. eğer bulamazsam biraz çılgınlık birazda mecburiyetten str250 alırım fakat bu ne kadar doğru bi karar olur bilemiyorum. sonuçta maddiyat önemli bi konu ve paramla alabileceğimin en iyisini almak istiyorum.

benim arkadaş 2007 çinli kros almiştı markasını bilmiyorum.o zamanlar motor olarak japon ıtalyan bilirdim.

Neyse az biraz bindikten sonra motoru sanayiden çıkaramaz oldu.parça sorunu ve sürekli çeşitli arızalardan dolayı.
çok masraf etti.

Tam bir motor hastasıydı.ama bundan sonra soğudu.artık motora bınmiyo.

Kros a başlamak için ikiside yanlış seçim olur.
Ayrıca ramzeyin suzuki motoru taşıdıpına inamıyorum. Elle tutulur bir kanıtı varmı. Satıcısının demesinden başka.

Çin malı kros lar asfaltta bile dağılıyorlar. Arazide hiç şansları yok.

cross motosiklet fiyatları biraz tuzludur.
Ama bu motosikletler çok dayanaklıdır,özellikle motor kısmı.

cross motorlar sık bakım gerektirir.özellikle subap ayarı.

Enduro motor da cross motor kadar olmasa da biraz andırır.
Falcon nx4 de bır endurodur

---------- Post added at 22:59 ---------- Previous post was at 22:49 ----------

yaff arkadaslar biliyorum yeri değil.ama ben yine de sorayım dedim.
Cepten girmek biraz zor oluyo.bulamadım bi'türlü
nasıl konu aççaz.

Saygılar

evet çok tuzlu hemde :)) aslında plaka problemi olmasa bütçeyi sonuna kadar zorlayıp Apaci XZ250R alırdım fakat plaka çıkartılamıyor diye biliyorum doğru mu acaba

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:24 ----------

Kros a başlamak için ikiside yanlış seçim olur.
Ayrıca ramzeyin suzuki motoru taşıdıpına inamıyorum. Elle tutulur bir kanıtı varmı. Satıcısının demesinden başka.

Çin malı kros lar asfaltta bile dağılıyorlar. Arazide hiç şansları yok.

peki başlama aşamasında önerileriniz neler olur?

ben de tam bilmiyom.
Ama mantıken lambası varsa trafiğe uygundur.plaka :)çıkar.

---------- Post added 09-07-2011 at 00:04 ---------- Previous post was 08-07-2011 at 23:59 ----------

ha bir de konu açılmiş ayrıntılı bılgi alabilirsn.
Plakasız crosslar

tşkler üstad gördüm içim cız etti :D yahu ben ne alacam şimdi halen bilmiyorum. şu güzelim yaz günlerini değerlendirmek gerek :D

Bulursanız XL 200,olmazsa XLR 125, o da yoksa Ramzey 200, sonra da Kanuni-Kuba diye gidebilicek bi liste mevcut ortada. Artık hangisi temiz denk gelirse.

Bulursanız XL 200,olmazsa XLR 125, o da yoksa Ramzey 200, sonra da Kanuni-Kuba diye gidebilicek bi liste mevcut ortada. Artık hangisi temiz denk gelirse.

çok sağol üstad. baktım hepsine tek tek sayenizde birikimde yapıyorum ama temiz bir 2. el bulmak kolay değil galiba str250 olacak. üstelik adanada bir bayide fiyatı 3850 tl ye kadar indirdi. hal böyle olunca str250 ye doğru kaydı benim eksen :D

Cross alıyosan kaliteli alacaksın,yoksa dökülür.Çin crosstan uzak dur derim,2. el japona yönelmeni tercih ederim.Dersen ki illa ikisinden biri str 250 kesinlikle fotoğraflara bakılınca harika bir tasarıma sahip olduğunu gösteriyor ama forumda bir arkadaş fotoğrafını çekmişti arasında dağlar kadar fark var.Ama kuba kaliteyi biraz daha üstte tutuyor diye düşünüyorum ben str derim

Cross alıyosan kaliteli alacaksın,yoksa dökülür.Çin crosstan uzak dur derim,2. el japona yönelmeni tercih ederim.Dersen ki illa ikisinden biri str 250 kesinlikle fotoğraflara bakılınca harika bir tasarıma sahip olduğunu gösteriyor ama forumda bir arkadaş fotoğrafını çekmişti arasında dağlar kadar fark var.Ama kuba kaliteyi biraz daha üstte tutuyor diye düşünüyorum ben str derim

kesinlikle haklısınız ama ne gerçek kalitede bir motora yetecek bir param var ne de 2. el japon alabilecek bir bilgim. çok sağolun bir çok alternatif model sunuyorsunuz bunun için fakat işin ticaretinde olan samimiyetsiz insanlarla dolu piyasa. bu yüzden 2. elden uzak duruyorum. şu anda str250 benim de tercihim fakat kanuninin 250 lik modeli ile arasında kalıyorum. aslında aralarında iyi veya kötü nasıl bir fark var onuda bilmiyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar