Stop Lambası ile ilgili bir sorunum var

Öncelikle merhaba, bugün birşeyi farkettim motorumun stop lambası frene basınca tepki vermiyor. Sürekli fren basılıymış gibi arkası güçlü yanıyor. Geçen gün usta arka fren pedalının yatmaya bağlı olarak frene bastıkça şasiye sürttüğünü gösterdi ve o kısımdaki demiri düzeltti ve arka fren hidroliğini en üst seviyeye kadar doldurdu. Bunlar o gün yapılan değişiklikler 2 gün geçti üstünden. Acaba neden böyle birşey yapabilir? sürekli frende gitmiş olabilir miyim?Şimdiden teşekkür ederim. Motor cbr250 bu arada.

Musurun takili kalmis olabilir...pedalin yamuldugundan bahsetmissin,musure surekli baski uyguluyor olabilir...

o da olabilir. az önce yoldan geldik arkadaşım gayette yanıyordu frenlerin dedi bende arada derede kaldım. umarım müşürdendir o kadar yolu frenleyerek gelmemişimdir :)

müşür ile ilgili ayar yeri vardır fren çubuğuna bağlı yaydan sonra bir ayar civatası olması lazım oraya bir bak istersen :)

teşekkür ederim yorumlarınız için, fren takılı vaziyette gelmiş olamam değil mi? eğer öyleyse bunu nasıl anlarım?

teşekkür ederim yorumlarınız için, fren takılı vaziyette gelmiş olamam değil mi? eğer öyleyse bunu nasıl anlarım?

motorda 1. viteste arka fren basılı bir şekilde debriyajı hafif bırak motor kendini nasıl kasıyorsa hafif bıraktığında da aynı tepkiyi vermesi gerekir

pedaldaki yamukluk düzeltilirken müşürün ayarıda bozulmuştur doğal olarak sen oradaki civataya bak kalın bir silikonden elektrik borusu içinde olması lazım pedala bağlı yayı takip et bulursun :cat:

çok teşekkür ettim yarın ilk işim bu :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:37 ----------

eğer bu sorunu yaşayan arkadaş olursa, ayak pedalının oradaki müşür çok sıkıydı gevşetince olması gerektiği gibi oldu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar