Stoner Evinde Yine Galip!

Super Moderator
Olmuş bitmiş olay, ne kadar tartışsak boş... Öğrenme şansımız da yok artık...

Ama Stoner'dan hızlı turları yapıp yapıp, tekerlek tekerleğe gelince atağı bırakıp kısa farkla etrafta dolanması çok samimi bir Rossi davranışı gibi gelmedi bana...

Yakıştıramasam da hak veririm bu duruma, arkasındaki 20 saniye gerideden ziyade, 2006'da aynı tezcanlılık sonucu 5 puan farkla ünvan kaybeden bir adamdan beklerim bunu da...:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Olmuş bitmiş olay, ne kadar tartışsak boş... Öğrenme şansımız da yok artık...

Ama Stoner'dan hızlı turları yapıp yapıp, tekerlek tekerleğe gelince atağı bırakıp kısa farkla etrafta dolanması çok samimi bir Rossi davranışı gibi gelmedi bana...

Yakıştıramasam da hak veririm bu duruma, arkasındaki 20 saniye gerideden ziyade, 2006'da aynı tezcanlılık sonucu 5 puan farkla ünvan kaybeden bir adamdan beklerim bunu da...:)

Dağılın evlerinize diyorsun :p Peki :mrgreen: Ben kapatmıştım zaten :queen:
Sana yine katıldığımı da belirtmeden geçemeyeceğim müdür :mrgreen: :rendeer:

ole yada bole şampiyon kim dimi ama ....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:15 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:52 PM ----------

[YT]http://www.youtube.com/watch?v=sfPM77TsGaA&feature=channel[/YT]

geçemedi diyenlere bu video istese geçerdi diyorum ben hala...bak burada nasıl oynuyor stoyla...

kedinin yumakla oynaması gibi..:queen::queen:

Neyse, ne desek boş harbiden. Bir Rossi bilir herhalde doğrusunu. :)

Akşam eve geliyorum canım, gözlerinden öpücem merak etme:queen:

Super Moderator
Yok dağılın evlerinize demedim ya...:) Zaten senin için zor kısım eve dağılmada başlayacak sanırım...:mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Neyse, ne desek boş harbiden. Bir Rossi bilir herhalde doğrusunu. :)

Akşam eve geliyorum canım, gözlerinden öpücem merak etme:queen:

Peki beyy :queen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:49 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:48 PM ----------

Yok dağılın evlerinize demedim ya...:) Zaten senin için zor kısım eve dağılmada başlayacak sanırım...:mrgreen:

:) Bence de sence :p

Rossi'ye haber verildiği anı bulamadım şimdi ama; şöyle ki: bakınız görevliler nasıl da James Toseland'a cezasını bildiriyorlar.
inditabela1.jpg

Bu da Lorenzo'ya dedikodu yetiştiren görevlilerin görüldüğü bir sahne.:)
inditabela2.jpg

[/I]

Rossi'nin elemanları da "HADİ YIRTTIN" yazmıştır :D

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Bizim driftçilere bir gonderme yapayim ta burdan.:p

[YT]F34pZnbpOu0[/YT]

stoner iyi yan verdi gerçekten son turdada kaçırıyor gibi oldu arkadan ama topladı haliyle rossi sonda karambole gidecek sandım kaçırmazdı ama atağa çıktığında freni unuttu azdaha çimelere çıkıyordu.

Rossi de babanızın oglu zaten istese geçerdi lafları falan, geçseydi o zaman herkes bu yarışta objektif sonuçta ben yarışı izledim 1-2 kez rossi atağa kalktı ancak stoner hep düzeltti hatta 1-2 kez stoner bile dengesini kaybettigi oldu.

Bende objektif bakarak yorum yapmıştım zaten babamın oğlu olsaydı burdan yorum yapmaz o pistde yanında olurdum:p:p:p

Yarıştan sonra Rossi'nin ağzından: "Stoner çok hızlıydı, O'nu geçmeme imkan yoktu"

:cat::cat: Yarışı kaçırdığım için BBC2 de yayınlanan, yarıştan yarım saat önceden başlayıp kutlamaların bitimine kadar olan yayının tekrarını izledim,(bizim NTV gibi değil), reklamsız bu arada:), Rossinin ağzından çıkanlar aynen buydu; "Casey gerçekten...gerçekten...ıııı....iii...very well ride...:cherry: onu geçmeye çalıştım ama bi türlü yakalayamadım. En sonunda Şampiyonluğu da düşünmem gerektiğni farkettim" . Adam son tur da bile arayı açmasına izin vermediğine göre "en sonunda" dan kastı son viraj galiba...:mrgreen::mrgreen:

Lorenzo "Kazada ön frenim bozuldu. Virajı ya frensiz almaya çalışacaktım ya da dümdüz çakıla girecektim. Ben virajı almayı denedim. Şampiyonluk zaten düşük bir ihtimaldi. Kalan maçlara bakacaz artık." demiş. :)

"Kalan MAÇLARa..." mı???:queen::queen::queen: .... İspanyolca da maç=yarış ...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:cat::cat: Yarışı kaçırdığım için BBC2 de yayınlanan, yarıştan yarım saat önceden başlayıp kutlamaların bitimine kadar olan yayının tekrarını izledim,(bizim NTV gibi değil), reklamsız bu arada:), Rossinin ağzından çıkanlar aynen buydu; "Casey gerçekten...gerçekten...ıııı....iii...very well ride...:cherry: onu geçmeye çalıştım ama bi türlü yakalayamadım. En sonunda Şampiyonluğu da düşünmem gerektiğni farkettim" . Adam son tur da bile arayı açmasına izin vermediğine göre "en sonunda" dan kastı son viraj galiba...:mrgreen::mrgreen:

"Kalan MAÇLARa..." mı???:queen::queen::queen: .... İspanyolca da maç=yarış ...:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

İspanyolca mı? Yok, Katalanca konuştu, sen o yüzden karıştırmışsın :p

Aslında "sadece raağkiple değil pitimizdeki İrlandalılarla da mücadele ettik" de dediydi ama tadında bırakmak lazım deyip yazmadım :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar