Steven Paul Jobs' u kaybettik :(

Adam öldü gitti toprağı bol olsun. Pankreas kanseri gibi bir illetide Allah (cc) düşmanıma bile vermesin.
Steve Jobs öldü ama bunun ne Mehmetçikle nede başbakanın annesiyle ilgisi var .
Steve Jobs nasıl biriydi ve bulunduğu yere gelmek için neler yaşadı öğrenmek istiyorsanız aşağıdaki videoyu izleyin lütfen.
Başarıya giden yollar nasıl dolambaçlı ve kader insanları hangi yollardan geçiriyor daha doğmadan hangi kapılar açılıyor hangileri kapanıyor izleyin.

Tesekurler Yucika, herkesin malesef bakis acisi genis deyil. soyleyecek bisey yok onlar icin.
Steve ' in Hepimiz icin diledigi tek soz: 'stay hungry, stay foolish'...Olay budur.
Gecde olsa izlemek isteyenlere,
[YT]SVLoUWH0cmo[/YT]

---------- Post added at 11:35 ---------- Previous post was at 11:31 ----------

Bu arada bu logoyu biraz deyistim, baska yerde yok...Steve huzur icinde yatsin bize bu mirasi biraktigi icin. God Bless!
apple-new-logo-steve-jobs-shadowps.jpg

Son düzenleme:
Edison da öldü... Ama kimse anmıyor...
Elektriği bulmasa jobs nerden ekmek yiyecekti?...:p

Herkes bir gün ölümü tadacak....
Yaşlılar sıra sıra
Gençler arasıra....
Bu bir gerçek....

Allah tüm geçmişlerimizin günahlarını affetsin bol bol rahmet eylesin....

Kimse anmiyor cunku Edison bi cacik bulmadi.

Steve Jobs zekasina hayran kaldigim bi insan.
5 para etmez Apple urunlerini bu kadar pahaliya satabilmek,
ozelligi olmayan urunleri varmis gibi gosterip kakalamak tamamiyla bu adamin zekasi sayesinde.

Pek muhendis ve programci degildi,
Steve Wozniak genelde o islerle ilgilenmis sirket ilk kuruldugunda.

Ama Steve Jobs pazarlama yetenegi,yilmamasi ve acik fikirleriyle
ne kadar zeki oldugunu kanitlamis birisi.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kimse anmiyor cunku Edison bi cacik bulmadi.

Steve Jobs zekasina hayran kaldigim bi insan.
5 para etmez Apple urunlerini bu kadar pahaliya satabilmek,
ozelligi olmayan urunleri varmis gibi gosterip kakalamak tamamiyla bu adamin zekasi sayesinde.

Pek muhendis ve programci degildi,
Steve Wozniak genelde o islerle ilgilenmis sirket ilk kuruldugunda.

Ama Steve Jobs pazarlama yetenegi,yilmamasi ve acik fikirleriyle
ne kadar zeki oldugunu kanitlamis birisi.

Sende bişeyi beğenmiyorsun ...
:mrgreen:Sen neyi buldun?....:wiinkk:
Bu soruyu soruyorum çünkü daha fazla birşeyler yapmış olman lazım.... :bounce:

:cherry:
Begendigim seyler varda onlarida baska kimse begenmiyor.

Bende bu bize ogretilen ve empoze edilenlerin dogru olmadigini buldum iste daha napiyim.

Nikola Tesla hastasiyim ben Edison demeyin bana yeter.:p

Nikola Tesla hastasiyim ben Edison demeyin bana yeter.:p

+1

Steve Jobs için dünyayı teknoloji çöplüğüne çevirdi diyen arkadaşlara bir bilgi vermek amacıyla; fare diye isimlendirip kullandığınız objeyle grafik arabirimli bir işletim sisteminde ekrandaki şeyleri farenin bir tuşuna basarak seçme fikri Steve Jobs'ındır. Siz farkında olmasanız bile, teknolojinin günlük hayatımızdaki yerinin ve kullanım kolaylığının, doğrudan veya dolaylı olarak %90'ı bu adamın fikirleridir. Önemli olmasının sebebide bu işte. Fanatiklik başka bir durum, yiğidin hakkını yememek başka bir durum.

Mehmetçiğimiz tükenmez diyen arkadaş için de, sanmıyorum "kolay harcanabilir" demek istemiş olsun. Ben mehmetçiklerimizin ölmelerinde %100 sebep olan, eğitimlerini aksatan, silahlarındaki mermilerin paslı olmasına, tutukluk yapmasına sebep olan, ihmalkar, baskına uğradığında ne yapacağını bilemeyecek derecede aciz yetişmelerine göz yuman "amaan 2 sene burdayım sonra batıdayım" diyerek şark görevlerini yapan 100'lerce subay'a her gece beddua ediyorum, siz de ediyormusunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar