Regal Raptor Spyder

Herkese merhabalar.
Mahmut Yakın zamanda sattım ve çok geçmeden bir üst cc diyelim 800 lük bir makineye geçtim hiçbir sıkıntı dönüş kısa yol vs sorunu çekmedim. Aldığın makine fiyatı cc si belli olan bir motor chopper istediğine ve bu motoru görünüş olarak beğendiğine göre custom ve şekil arıyosun keza hyusong a bakardın diye düşünüyorum, rahatlık derdinde olsaydın. hele de başlangıç motoru yada başlangıç chopperin olacaksa hiç tereddüt etme bence ömrülük motor elbette değildir. ama bir an bile aldığına pişman olacağını sanmıyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:03 ----------

Herkese merhabalar.
Mahmut Yakın zamanda sattım ve çok geçmeden bir üst cc diyelim 800 lük bir makineye geçtim hiçbir sıkıntı dönüş kısa yol vs sorunu çekmedim. Aldığın makine fiyatı cc si belli olan bir motor chopper istediğine ve bu motoru görünüş olarak beğendiğine göre custom ve şekil arıyosun keza hyusong a bakardın diye düşünüyorum, rahatlık derdinde olsaydın. hele de başlangıç motoru yada başlangıç chopperin olacaksa hiç tereddüt etme bence ömrülük motor elbette değildir. ama bir an bile aldığına pişman olacağını sanmıyorum.

merhaba arkadalar. bende bir motor alicam ins. yakinda. 1.76boy 75 kiloyum. ve hatatimda 3 kere motor kullandim. birincisi sinavdan 3 gun once, ikincisi sinavdan 1 gun once ve ucuncusu sinav zamani :) bu model benimde cok ilgimi cekiyor. ancak on kismin uzun olmasi ve manevra kabiliyetinin iyi olmamasi ve o on ince teker biraz beni korkutuyor. hele benim benim gibi yeni baslayan biri icin. birde dikkatimi ceken bu motoru satan kisiler genelde km leri cok dusukken satiyorlar acaba alisamadiklarindanmi yoksa motorun kronik bir sorunumu var.

km'si bugün itibariyle 800 km oldu , tabi ehliyeti 1 hafta önce aldım ve o günden beri de her gün kullanıyorum :) , çok memnunum ve almak isteyenlere tavsiye ediyorum , dün itibariyle yakıt tüketimim 45 TL benzin ile şehir içi dışı karışık 240 km net. ön çatalın uzun olması benim içinde ilk başta belki handikap tı ama şimdi alıştım , bindiğin zaman sendeki havanın 1500 olduğunu da söylememe gerek kalmaz sanırım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:20 ----------

[/COLOR]birinci fites aşşaya diyer 2-3-4-5 yukarıya arkadaşım 1. fitesi yukarıya kaldırdığında motor boş a gecer umarım anlatabilmişimdir. bu arada debriyajı kullanmayı unutma ! hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan !![/QUOTE]

teşekkürler , artık rahatlıkla kullanabiliyorum tabi full koruma , hepimize kazasız belasız sürüşler dilerim...

selamlar arkadaşlar ben yalovadan armağan spyderıma elcik ayna ve plakalık arıyorum yardımcı olacak arkadaşlar var mı saygılarla

Arkadaşlar size bir sorum olacak. Mondial 250 mr destro modelinde regal motoru kullandı. Peki bu spyder'ların 350 liğinin üst kapağı silindir pistonu bizim destroya olurmu olmaz mı ?

google da aratınca en başta çıkan sayfalardan burası. biraz canlandırmak lazım :)

evet bencede bende yeni regal bobber 350 aldım ama benim motordan kimsede yok sanırım regal 350 bobber başlığı göremedim hiçbiryerde ,aksesuar larla alakalı yardıma ihtiyacım var tecrübeli birilerine danışmam lazım ama biraz pasif kalmış bu bölüm...

Spyder 350 için heybe demiri bulmaya çalışıyorum. Farklı markaların demirleri uyuyor gibi fakat 150 tl vermek istemiyorum demire nasıl olur.
Daha önce bu işle uğraşan birileri oldu mu?

250 spyder ı olan arkadaşlar iyi ya da kotu şimdiki yorumlarınızı aktarabilirmisiniz?

herkese selamlar.

mct250 mi sattıktan sonra ne alacağım konusunda baya kararsız kalmıştım.Sonunda spider a yöneldim.

Bir problem çıkmazsa 126752253 no lu ilanı önümüzdeki hafta içinde almayı planlıyorum.

hepinize iyi günler dilerim

herkese selamlar.

mct250 mi sattıktan sonra ne alacağım konusunda baya kararsız kalmıştım.Sonunda spider a yöneldim.

Bir problem çıkmazsa 126752253 no lu ilanı önümüzdeki hafta içinde almayı planlıyorum.

hepinize iyi günler dilerim

Motoru bugun itibari ile satın aldım bursadan edirneyede alır almaz kısa çaplı bir yolculuk yaptım.Denemek amaçlı biraz zorladım motoru ve rahat 140m hızı gördü.
Şekil itibariyle trafikte özellikle ışıklarda tacize uğruyorum :)
Okuduğum yerde servisi olmaması sebebiyle gerekli bakımlarını ben yapmak istiyorum hicç anlamama rağmen.Artık bir yerlerden başlamanın zamanı geldi sanırım :) yarın bir takım çantası alarak işe başlayacağım

Hepinize iyi forumlar :)

rr spyder ımla 8 bin km yapmış bulunmaktayım 4 5 defa 500km+ yolculuklarda bulundum.bir kaç resim yükleyeceğim başarabilirsem
M9E0y6.jpg
[/url][/IMG]
nY7Rka.jpg
[/url][/IMG]
M9Eoz9.jpg
[/url][/IMG]
zQAaP7.jpg
[/url][/IMG]

bu arada nikelajlarında baya bir paslanma oldu motorun.vd40 ve benzeri ürnler kullandım gideremiyorum.aynı sorunu yaşayıp çözebilen birileri var mı ? yeniden nikelaj yaptırmaya kalkarsam bir motor parası edicek çünkü.

Son düzenleme:
Kardeşim motosikleti kar yağmur demeden böyle koruyorsan, nikelajların başına gelen müstahak oluyor o zaman :)

malesef universite okuduğum için garaj da muhafaza edemedim.branda aldım birkaç kez herseferinde çalındı kışın bir süresini bu şekilde geçirdi.

Şuan hyo gt250r kullanıcısıyım satıp rr350 cc almayı düşünüyorum ancak aklımda bazı sorular var her hafta sonu toplamda 750 km yol yapıyorum hyoyla bu yol çok yorucu olduığundan rr350 almayı düşünüyorum hemde cc büyütmüş olurum ama pek bilgi bulamadım forumlarda da eski koularda pek bilgi yok 2012 model üstü düşünüyorum acaba hafta sonu 750 km gibi yolda ne kadar yakıt yakarım ve çekişi nasıl acaba ben 100 kiloyum artçı olarakta 70-80 kilo taşır mı?Çekişi nasıl sollamalarda problem olur mu ve hiç durmadan 300 km yol yapabilir miyim?

Vereceğiniz bilgilerden dolayı şimdiden teşekkür ediyorum ben de raptor riders ailesine katılmaktan mutluluk duyacağım...

dostum uzun yol 120km stabil hızla 100km de 4 litre yakıyor benım motorum
çok fazla bir serilik beklememenı onerırım
artcı konforu kotu surucu konforu ıyı
uzun yol t gıdon efsane zevkli
çekişi kotu dıyemem ben memnunum
300km durmadan yol yapmak ne motora ne sana yarar dıye dusunuyorum 3kere 10dklık molalarla sıkıntı yasamadan yol yapabılırsın
ben 5 6 sefer gunluk 500+km lık yol yaptım herhangı bır problem yasamadım

merhabalar ben zonguldakta ikamet ediyorum chopper almak istiyorum ama bulunduğum yer itibari ile tereddütlerim var.bayır ve virajlı buralar bayırda kalınca kalkarmı tekrardan virajlarda sorun yaşarmıyım.birde en az 2011 spyder için ne kadar ödemek gerekir ortalama fiyatlar çok uçuk.kışın fiyatlar iner mi?şimdiden teşekkürler

spider ile bol virajlı yollar zor olmaz mı? zaten rake açısı enteresan bir motor... boy da uzun olması lazım, acemilik olmamalı, spider bu custom motor, cruiser değil ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar