E bikaç kişi dvm ettirelim forumu
Kardeşim , arkadaşım isim yazsan daha güzel olur da .. Öncelikle keeway landcrusier250 düşünüyor kardeşin büyük ihtimal bilirim makineyi gittim gördüm.
Şimdi Spyder la landcrusier arasında çok fark var. Sanmaki bizde almadan bu tahlilleri yapmadık. Son günümdü iyi hatırlarım İstanbulda hyosung samsunda SPYDER im yatıyo nerdeyse aynı fiyat kendime baktım tarzımı düşündüm makineye baktım samsuna kızımın yanınaaa..
Bir gün sonra ankaraya gelip yolda hyosung u gördüm sanki pişman olmuştum ama sokaklara çıkmamla aslında ne akıllı bi iş yaptığımı aylar geçtikten ve canavar maşallah aynı iktidarda dvm ettikten sonra doğru su en doğrusu dediğimi iyi hatırlıyorum. !! Genel de hyusonggv250 yle bunun arasında kalınır ama siz keeway i tercih kılmışssınız ilginç fiyat etkili oldu sanırım. Ha bu arada regal çin de arge si olan tek fabrikadır ki beyaz eşyada bile imza yapmıştır. en sağlam çinli denir.
Aslında bu konuda üzerinde sana destan yazabilirim ama kısaca anlatayım hyosung 250 macar malıdır genel çinlerden kendini ayıran en kaliteli japon yada american olmayan mal dır. zaten işçiliğine malzemesine bakarsan üzerine oturduğunda anlarsın hiç bilmesen bile. keeway sanırımn has çinli ama 9b kullanan bir arkadaşım vardı iki gün kullandı makineyi ve bizimkilerden sonra hayatta binilmez buna diyodu,-sanki hertarafından plastik hissi kırılacak hissi veriyomuş dediğine göre !!!! tabi şöyle de bişey var macit kullanan bir kardeşimiz var o da bizimkileri begenmiyo

(Kısa anektod her motorcu motoruna aşıktı değilse zaten çok uzun süre kalmaz onunla)
Bknz: not 1: Tarzımız nedir kardeşinin düşündüğü makine crusier dediğimiz çanta ve camla polis motorları cinsinden kullanılan makineler daha oturaklıdır manevra kabiliyeti kullandıkça çok kıvraklaşan ve yatmadan direksiyonla harikalar yaratan modeldir. İzleyin link yok youtube da harley cop polislerin gösterisi..
http://www.youtube.com/watch?v=q3DtCiqp9d8 .
daha enine geniş ama 250 lik bi motorda çantasız vs çok da geniş olmayacağını düşündüğüm ama 650 yada750 - 800 lerde harika görünüme sahip olan makineler dragggy shadow vn 800 ideallerim. önerim bir yaş büytük olsun gv250 den şaşma ...
http://www.flykittymotorsports.com/images/gv250_dani.jpg üstündeki değil altındaki gv250 bu rada

Not2 : Old skool style de dediğimiz eski kulağı kesik

diye bilinen ön rake açısı en uzun olan genelde uzun yol için tasarlanmış arka tekeri kalın ön teker ince büyük harley bigdog lar honda furry ler yada bizimki gibi onların en çakmalarından SPYDER lar yani bunların çakması kısaca youtube sözlük olabilir.. Biyerden geçip de farkedilememe yada dikkat çekmeme ışıklarda abi bu harley dimi süper makine allah kaza bela vermesin diye konularada sohbet olan makineler dir

))) tarz dır genel de tek kişilik tir ego dur tutkudur...
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/Cust...8720960?pt=US_motorcycles&hash=item2566d05bc0
türkiye farklı biyer olsaydı ve ebay dan bişey getirtmek bu kadar zahmetli olmasa bu kasa üzerine şöyle güzel bir 400--600 lük vtwin (bakınız v star değil) yerleştirip arka tekeri de biraz kalınlaştırdıktan sonra (Evreeennn nerelerdesinnn!!!) ömürlük bir makine olacaktır
bknz : google arattırın ''chopper ebay'' ve sonucu siz görün. sitemizde harika işler çıkaran bomba herifler var . Yakında bende sokaklarda gezen tırı tırı möotorlardan bi tane alıp evde ebay imkanlarıyla bir bobber projem var.
Proje demişken çantalara bayıldım biraz daha kalın bidahakine , şimdi harika bir nazi kaskı planı içeri,sindeyim Tam SPYDER lık Bitince ilk işim paylaşmak olacak..

Unutmadan trafik de kendinden küçük hiçbişeye yaya dahil geçtim kendine saygısı olmayan adamlardan hayvan sevgisi bir de sokak hayvanlarını koruma isteği !!! umarım tek tek uyarmak la düzelir bu millet (empati diyorum koy bunları onların yerine) amann..
Herkese Hörmetler ..