Slm herkese Yahu tamam kar vs yağacakmış ama çıkın ortaya artıkkk..
Batuhan bize kaldı
Hesabın doğru eyvallah hpmiz boçla harçla aldık (mehmetimmm) bana bakma 5000 den aşağı düşünmedim ki zaten 5100 müş fiyatı kalsın uzun seneler idare eder beni hele bir borçlarını temizleyim,Arabanınki bu ay bitiyo

sonra biraz daha nakitle yükseltirim inş.
Bildiğim kadarıyla rr 9b t gidon' ye 4000 diyolar 10e değil zannetmem ama bulunur neden olmasın.Görseli dersen arka plaka kısalttık sinyaller vs değişti aynalrı küçültecem ama sanırım bu aralar oda olur evren gibi ebaydan alamam sahibinden de düşürmem lazım. makine aynı ha bide egsoz kanallarına uğraştık baya .( aslında bakarsan sıfır alıp eksiklerini tamamlıyosun ilk bir yıl ikinci eli daha pahalı olması lazım

evren bilir) Balatalar ses yapar yumuşağı sinyaller lastiktir oval küçük çinlisi 4 kanal egsoz açtırırsın yoluncak ördek ararlar 200 tl 1000km bakımıdır para yağı suyu , ruhsatı faturası ben 6 kez gittim emniyet müd. ne tanıdıkla ancak hallettik, sigorta bla bla sonu gelmez o iki tekerlinin bak forumda biri yazmış ekonomiyle uğraşacaksan araba al diye

götümü koyum işte gezme zamanı rahatladık dedik kış geldi, dediklerin cabası kask 200 mont 200 dizlik eldiven artçın varsa ayrı dert. Usta sen 4000 e sağlam bir hysong baksana gv250 güzel bir crusier dur.
Görsellere kusura bakma kankim bikaç resim koymuştu önceki sayfalarda geç geliyorum daha adam gibi resim çekmedim ne yalan söyleyim...
Teknik e gelince nesini sordun anlamadım . Diğer regallerden çok farkı yok titreşim yok diyen yalan söyler ama japon kullanmadıysan ve dsaha öncede yazdım usta ellerde sağlam usulne uygun monte edildiyse anlamzsın bile. kullanım klavuzunda düz yol için tasarlanmıştır yazıyo

rake açısı en uzun motorlardan, şehiriçi dönüşlerde slalom yapacağını hayal etme ama eğimi güzeldir evreninde dediği gibi yatırabildiğin kadar dönersin. iyi bir karburatör ayarı yaptırdıysan bir hafta çalıştırma git kontağı aç banamısın demez. ( Kışın bile bir hafta uzaklaşamadım garajda gidip konuştum sevdim

) Zaten aku vs için kutusunda sarz aleti çıkıyo.hız beklemiyosunki chopper düşünüyosun 110 120 ideal hızı korkutmaz 150 ye kadar denedik 350 likle arasında çok farklar oldugunu sanmam şekli de aynı zaten.
Makinene aşık olursun, emin ol tarz dır trafikde özellikle kadınların tacizine alış derim düşünüyosan. Harley mi diyen çok kişi olacaktır . Ustalar bile vaaaaayy beee bu sefer yapmışlar diyecekler şu makinenin tek sorunu daha doğrusu johy pag in (tasarımcısıdır) tek sorunu ya maliyetten yada d motorun su soğutmanın kuvvetinden v twin kullanmaması Ha aslına bakarsan piyasa v twin kaç motor var oda muamma gördüklerin v star sesden anlarsın bknz : harley ve kavsaki tor tor tor tor ,, yada diğerleri tık tok tan tık tonk bla bla. Ama bunda egsozları açtırınca anlayacaksınki v star a en yakın ses tonu bunda..ehliyet dedin yeni başlıyosun 600 lük 750 liklere bulaşma bile racing !!! gencim yaralarım çabuk kabuk bağlar diyosan ayrı mesele. Başlangıç için cesaretli bir adamsan ideal seçim. Başlangıçtaki en son nokta rake açısı kullanımı zordur diğerlerine nazaran.
yakıtı iyidir ama benim araba kadar nerdeyse yakıyo derim uzun yoldaki kadar.
Yazı biraz karışık olmuş olabilir net sorular sorarsan daha net cvplar alırsın Ankaradaysan görüşürüz bir ara topluca. Görme binme fırsatı bulursun.
Ha bu arada planlarım var dedin? evreninde vardı en başta tekerlere genişletmek 3000 liraya malolacağını duyunca şimdi 3dmax de hayallerine dvm ediyo

türkiyedeysen hele de Motor kültürünün bu kadar sığ oldugu bi yerdeysen hayallerine ebaydan dvm edersin. hatta adam gibi aklı başınca usta bulmak için bile çabanı hayranlıkla buradan izleyecem.
Ha kusura bakmazsan bide motorda hayal parayla dönüyo adamlar harleyi bozup bobber yapıyolar ki değme gitsin.