saintozy Hayırlı olsun spyder dan sonra ya yine custom dehşet bi makine yada dragy olmadı shadow giderdi doğru olmuş. kardeşim yanlış yaptı ama evlilik durumları ses edilmez

))...
Yaa bu nasıl bir motormuş da 600 km yapıyo muş anlayamadım spyder 14+2,5 lt deposu olan bi makine kim yapmış 16 lt ye 600 km bi alnını karışlamak lazım mantıklı olun yaaa.
Benzin dolarken depo yedekde olsun kardeşim sakın orda unutma. shell den al titreme azalır.
Fren lerde çekme bende de var özellikle kurak zeminin çok sıcak olduğu havalarda buda suda biraz tırsı yaratıyo hele önünde bisiklet tekeri gibi olması dezavantaj..
TTcustomun makinaları çok güzel dehşet makineler çıkarmış herifçiler ne deyim.
Ulen tutdurdunuz çay kahve diye ne istiyosanız bendensiniz zamanınız hatta mız diyim varda çıkıp geldiniz buluştuk da çayı kahvesi içkisi yemeği kaldı.
Konuşmayın uleynnnn
Last SPYDER man

))
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:03 ----------
bak merak ettim dayanamadım arkadaşın scuter vardı heral bu ne yaa 600 km tevbe hacı yok öyle bişi boşver sen 1 lt ye 14 km yol yapıyosun nerdeyse biraz daha temkinli git daha da düşer çok çokçok değil.