Motor çok güzel dizayn edilmiş. bu fiyata bu kadar chopper görüntüsü olan , fabrikasyon üretim motor bulabilmek zor. ( Harley davidson hariç )
aslında spyder 'a yapılacak çok fazlada bir custom çalışmasına gerek yok. görünüşü ve özellikle kromları o kadar kaliteli ki , sinyaller ve gösterge göze uyduruk gibi geliyor. ve son anda iliştirilmiş gibi duruyor.
piyasada satılan custom elcikler ne yazık ki regalin gidon çapına göre ince kalıyor. gidonu tornada inceltmeye kalksanız , borunun et kalınlığı buna müsaede etmiyor. ya gidonu değiştirmeye kalktığınız vakitte , ayna diye tabir edilen ,gidon bağlantısının çapı tutmuyor. döküm olduğu için delmeye teşebbüs etmedim açıkçası. kendiniz elcik yaptırmaya kalkığınız vakitte hem maliyetli, hemde istediğiniz işi yapacak usta bulamıyorsunuz. bulsanızda ustanın yaptığı ile istediğiiz sonuç farklı olabiliyor. ( çok mu karamsarım yahu ? )
kendi regalime ( benimkisi 250 CC ) custom çalışmalarına başladığım vakit ,nerdeyse tanıdğım herkez karşı çıktı. bu kadar masraf yapmaya değer mi ? ilerde satarken zarar edersin. ama ben satmayı zaten düşünmüyorum. ve bu benim motorum. kendime özel bir şey yapmak en tabi hakkım. bu durumda keyif benim para benim .istediğim yere istediğim masrafı yaparım. kötü el sahibi insanı mal sahibi yaparmış atasözünden yola çıkarak kötü usta motor sahibine kendi alternatiflerini yaptırır diyerekten kendi işimi kendim nasıl yaparım diye başladım araştırmaya.
araştırma yaparken hayretler içinde şunu gördüm. bir dükkanda 150 euro olan ürün bir başka mağazada 60 lira.bir usta işçilik olarak 200 lira çekerken aynı işi ben 50 dakikada güle oynaya halledebiliyorum.elinize tornavida , matkap , testere almaya korkmayın arkadaşlar.zamanla hobby haline geliyor.
Öncelikle arkadaşlar , regali tank kadar sağlam bir motor yapan olgu hem motor koruma demirinin ,et kalınlığının fazla olması hemde direkt şaseye montajlanabilmesidir.ayrıca çanta tutma demirlerininde varlığı ,süratli bir hızda bir yana yana durumunda ,bacağınızın motorun altında kalmasına engel olacak kadar genişlik kazandırır.
Şimdiii işin ince noktası. regalin türkiyede en iyi ustası diye bilinen Dikilitaş Ali ustayla yaptığım uzun konuşmalarda ( daha doğrusu adamın kafasını ütülercesine sorduğum sorularla ) şu bilgiye ulaştım. 250 cc lik regalin motor koruma demirleri birebire spyeder modeline montajlanabilir. aynı koruma demirinin şaseye montajlanabilmesi için , şasede uygun delikler mevcut. bunu bizzat sormadım ama yan çanta montaj demirleride arka çamurluğa uygun gibi.
yani arkadaşlar syper sahibiyseniz 250 cc lik modellerin koruma demirleri ve çanta demirleri motorunuza uygulanabilir.( sorunuz emre ltd stok ve maliyet durumu ) bu koruma demirinin önemini gv 250' cilere bir türlü anlatamadım.süs olsun, görüntü olsun üstüne bol miktarda sis farı takılsın diye takılmış , alelade bir demir parçası değil bu. bir kazada hayatta kalmanızda en az korumalaı kıyafetler kadar önemli bir güvenlik önlemi.ayrıca kaza anında motorunuzun ciddi hasar alıp masraf çıkartmasınında önüne geçen , her yönden faydalı bir aksesuar.
sinyal alırken ustanızda syper ınızın falşörünün mekanik mi , elektronikmi olduğunu öğrenin. eğer mekanik ise , aldığınız sinyal ne kadar kibar , custom , cicili bicili de olsa eğer içindeki lamba LED ise sabit yanacaktır.yanıp sönmeyecektir.ya sinyalden vazgeçeceksiniz ya da içine en az 5 watlık ampul takacaksınız . elbette sinyalin içinde bu ampul takacak kadar boşluk varsa.
ayna seçeneği çok. yanlızzz regalin ayna sisteminde bir ayna vidası ters yivli ( bunu yine de teknik servisinize danışın ) , ayna alırken buna dikkat edin.bizzat alıyorsanız,mutlaka aldığınız yerde takmaya çalışın. internetten alıyorsanız , aldığınız aynanın , yedek olarak ters yili montaj vidası varmı diye sorun. ( tornacıdan yaptırmakta mümkün ama paslanmaz çelikten yaptırıp , polisaj yapılmazsa çok çirkin duruyor )
bu hafta muayenem doluyor. muayeneden o egzostlarla geçmeyi becerebilirsem , ilk işim regale basit ama şık bir dijital hız göstergesi uydurmak. bunun ön çalışmalarına yakında başlıyacağım.hız gösterge telini iptal etmeden , dönüş hızını ,dijital veriye çevirecek, aynı zamanda kibar ve dehşet görnümlü olacak bir model uydurmanın peşindeyim.zaten sırf benim bu uydurma merakım yüzünden , benim motor iyice uyduruk , ne idüğü belirsiz bir hale geldi..
hava filitresini dışarı çıkartmayın. kesinlikle tabsiye etmem. hem aşırı egzost gürültüsü oluyor. hem çekiş düşüyor. hava filitresinin yeri V motorlardaki gibi olmadığından , dışarı çaıkartırsanız , ayağınız buraya takılıp duruyor.
şimdilik bu konuya yazacaklarım bukadar arkadaşlar. ilerde aklıma başka konularda gelirse ilave ederim.