Özkan sattınmı motoru? hayırdır??
Oncelikle herkese merhabalar.
Forumda bir diger arkadasın belirttigi gibi suan 5000TL kredi cektim ve baska hic param yokRegal Raptor 'ın T-gidon olan modeline bayıldıgımı acıkca soylıyebilirim ve haftaya alacagım sanırım. Kadıkoy'de "motorsikletcim" diye bir dukkan var keza biliyorsunuzdur zaten...Orda ki fiyatı 5.400 TL. Bayagı arastırdım ve bundan asagı fiyat bulamadım.Siz de forumda 4.500-4.700 TL civarı oldugunu soylemissiniz.
Hicbir fikrim ve bilgim yok acıkcası, ilk defa motor kullanacagım çünkü. Önerebileceğiniz birseyler var mı acaba bu konuda?
kazasız sürüşler,herkese selamlar.artık bende bır spyder kullanıcısı olarak sızın bılgılerınızden yararlanmak ıstıyorum,motorsikletım rodajdadır 650 km oldu ve yağını değiştiricem sizce yağ fılıtresınıde degıstırmemde yarar varmıdır ? vede balatalarından ses gelıyor frene basmasamda dusuk hızlarda bu sesı duydugum ıcın benı rahatsız edıyor zamanla gecer mi saygılar.
o zaman ses olayın kesilecektir ama sonsuza kadar değil..r:
Özkan sattınmı motoru? hayırdır??
senin satma sebebinle aynı :mrgreen:
sattığım günün akşamı hatunla kararımızı vermiştik, istanbul kadıköydeki kırmızı dragstardı :cat:OOoo yeni, motor alıyoruz hahadi hayırlısı... ne alıyoruz?? :silent:
son anda plan değişti.düğünden sonraya erteledik :salut:Yoksa evlilik nedeniyle mi...
merhaba arkadaslar bende spyder almayı dusunuyorum ama kafama takılan bırkac soru var yardımcı olursanız cok sevınırım
1- spyderlarda benzın gostergesi varmı(eskı regallerde yok dıye bılıyorum)
2-250cc ıle 350cc yı test etme ımkanınız olduysa aralarında cıddı farklar varmı ornegın performans olabılır yada egzozst sesı faklımı
3-250cc mı 350cc mı sezce hangısı ve nedenlerıyle
4-enjeksıyonlusununda olgu solenıyo dogrumu dogruysa karburatorlumu enjeksıyonlumu daha ıyıdır
sımdıden tskler
1. Hiç bir regalde ve nerdeyse hiçbir custom motorda olmadığı gibi bundada yok. Ama tabi bunda koymama sebeplerinden en büyüğü maliyet yükseltmemek.
2. ben eski bir 350 sahibiyim, 250 sahibi bir arkadaşım kullandıktan sonra hızlanma da çok büyük olmasada tatmin edici bir fark olduğunu söyledi, ben uzun zamandır 250 kullanmadığım için bir yorum yapmam yanlış olur.
3.almışken 350 al dicem ama, aralarndaki 1500 tl llik fark kimne az kimine çok gelir o bakımdan bütcene göre düşünmen en sağlıklısı olacaktır. Benzin konusunda sıkıntın olmmasın ikiside yaklaşık aynı yakmakta. 250 ile 300km gidiyorsan bununlada 280 gidersin.
4.Enjeksiyonlusunun olduğunu bende duymuştıum ama hiç denk gelmedim görmedim. Ama eğer öle bir durum varsa direk enjeksiyonlusunu tavsiye edeirm teknolojik gelişmeler anlamında. fakat çinlilerin bu enjeksiyon işinde ne kadar iyi olduklarını bilmeiğim için ilke defa denenen birşey olduğu için sıkıntı olurmu kafama takılmıyor değil...
umarım sorularına biraz da olsa yanıt vermişimdir. Alıcağın motor hayırlı olsun. Kazasız zevkli sürüşler dilerim...