Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
alınmaz ki bu atv desen dağa çıkılmaz,motor desen aradan geçilmez,araba desen 2 kişiden fazlasını almaz.Tip var hız istiyosan da çok güzel motosikletler var...
ya hocam artık ne kıl kıl makinalar yapıyolar 98-2008 arası motorların gözünü seveyim, şekli şekle benziyo hiç yoktan, birde motorlara hava yastıkları felan koymazlar mı deli oluyorum, sen kaza yapacaksın da sanki motorun üzerinde duracaksın... uçar gidersin:mrgreen:
Motosikletin tüm avantajlarını kaybetmiş, bir araba kadar pahalı olmasına rağmen o rakamda bir araba kadar konforu olmayan bir cihaz. Çok zenginler, motora binmeye korkan ama binmek isteyen tipler alabilir. Bizi bozar
Bu makine adamı öldürür. Şaka bi yana, motosiklet desem motosiklet değil, araba desem araba değil. Ne bu? :mrgreen: Otosiklet olsun bunun adı!!! :queen: Kuruş vermem buna ben. İki teker abicim iki teker...
O paraya ne motorlar ne arabalar alınır?Bu tipsize hakikaten çok gıcık oldum.Tamamen zenginlerin işte biz motora da biniyoruz diye göstermelik alacakları arabamsı motor:farao: