Spyder satışta...

Şahanın bindigi makina bu. :cat: 2. sini kim alacak acaba:silent:

Özer, bu hani viraj alırken acayip bir şekilde normal motosiklet gibi yatan makina mı? Nefis bir videosu vardı, o mu acaba?

alınmaz ki bu atv desen dağa çıkılmaz,motor desen aradan geçilmez,araba desen 2 kişiden fazlasını almaz.Tip var hız istiyosan da çok güzel motosikletler var...

Çok abartı bir para.Anca Şahan gibi parasını koyacak yer bulamayanların alacağı bir alet:farao:

ya hocam artık ne kıl kıl makinalar yapıyolar 98-2008 arası motorların gözünü seveyim, şekli şekle benziyo hiç yoktan, birde motorlara hava yastıkları felan koymazlar mı deli oluyorum, sen kaza yapacaksın da sanki motorun üzerinde duracaksın... uçar gidersin:mrgreen:

şahanınki çin malıymış. 3500 ytlye almış 10 taksit. makina hoşuma gitmedi hiç harbidende wardır bununda bi hedef kitlesi. ben değilim.

Motosikletin tüm avantajlarını kaybetmiş, bir araba kadar pahalı olmasına rağmen o rakamda bir araba kadar konforu olmayan bir cihaz. Çok zenginler, motora binmeye korkan ama binmek isteyen tipler alabilir. Bizi bozar :D

yaw bize 2 teker fazla geliyo tek teker gidiyoz adamlar 3. teker koyuyorlar. tek tekireni söküp yedek olarak kullanabiliriz

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Bu makine adamı öldürür. :p Şaka bi yana, motosiklet desem motosiklet değil, araba desem araba değil. Ne bu? :mrgreen: Otosiklet olsun bunun adı!!! :queen: Kuruş vermem buna ben. İki teker abicim iki teker...

kar motorsikletinin paletlerini çıkartıp tekerlek koymuşlar...yeni bir tasarım değil bu :p

O paraya ne motorlar ne arabalar alınır?Bu tipsize hakikaten çok gıcık oldum.Tamamen zenginlerin işte biz motora da biniyoruz diye göstermelik alacakları arabamsı motor:farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar