SPY 5000 M motosiklet alarmı hk?

Merhaba. Motorumu aldığımda üzerine spy 5000 m alarm taktırdım. Ancak aküden çok şarj yediği için akü kutup başlarındaki bağlantılarını, motoru kullanmayacağım zamanlarda söküp öyle bırakıyorum. Bu alarm sisteminde motoru kumandadan çalıştırma ve stop etme gibi ayarlar var. Bunları sağlam ve hatasız bir şekilde bağlatmak istiyorum. İstanbul içi motorsiklet tamiri ve elektrik aksamını bağlayabilen bir usta arıyorum. Motorum Yamaha R6 2014. Racing makinaların en iyi ustalarını arıyorum. Kendi makinanızı götürdüğünüz , ustanın işlerinden memnun kalan biri varsa yardımcı olsun.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Üsküdar taraflarında Cemo Garaj adında bir dükkanın elektrik işlerindeki ustalığını çok övüyorlardı.
Kardeşim de tracer 900 motoruna ilave sis farları vb. montajı işleri için oraya gitmişti. Çok dikkatli, temiz iş yapan bir usta demişti. Alam montajı da yapıyordu bildiğim kadarıyla. facebook ve instagram'dan arayınca ulaşılabiliniyor sanırım.

alarmın full montajını tavsiye etmiyorum. uzaktan çalıştırmak için vitesi boşta bırakman gerek. kazayla kumandadan motorun elektriğini acabilirsin, farketmez isen aküyü bitirir. kumanda suya dayanıklı değil yağmurda ıslanıp alarmı tetiklerse motoru durdurabilir. kaza riski oluşturur. başıma geldi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar