Spt 350 (laro spt 350)regal raptor spt 350 HAKKINDA BİLGİSİ OLAN

sadece bir kez sahibinden'de tesadüfen görüp sonra daha göremediğim..goremeyip deli gibi sitenin altini üstüne getirdigim..yine de bulamayıp üstüne sinirle kufrederek telefonu fırlatıp attığım efsanevi bir motor :)

bazen kabus gibi rüyalarıma girer kendileri hala ara gaz yaparak... :)

Regal-Raptor-SPT-With-specifications-.jpg

ikinci elini görmedim. pahalı bir naked değil mi?

sahibinden.com'da uzun süredir 0 satış ilanı duruyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...inemotor-regal-raptor-spt-350-51767505/detay/

9 bin lira bence çok o paraya gt 250 alırım sıfır hemde bundan güçlü hızlı olur

fiyat yüksek olabilir ama regal raptor kalite açısından çinli bir markadan japon markası
kalitesine doğru ilerliyor doğal olarakta fiyat kaliteyle beraber gidiyor

çinli bir motora okadar para verilmez 2. el daha güzel japon motorlar bulunabilir.

az önce motorland te inceledim ebat olarak transalp ya da bmw f650 gs boyutlarında belki çok az küçük olabilir
balansör koyulmuş baya heybetli ve yüksek bir motosiklet
regal raptorün spyder 350 modelleri ile aynı kalitede görünüyor.
ön yargıyla bakmayanlar için alınabilecek bir motosiklet

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ön yargıyla bakmayanlar için alınabilecek bir motosiklet

Tamam ön yargıyla yaklaşmayalım ama fiyat olarak eşdeğer ve aynı tarzdaki STKanuni (Hyosung) GT250 ile karşılaştırırsak;
320cc olduğu için vergisi daha yüksek, kalite olarak hyosung'dan daha iyi değil, 320cc olmasına rağmen 250cc olan hyosung 6,5 HP (%22,5) daha güçlü.
Eğer vergi dilimlendirmesine takılmasaydı da daha düşük fiyata satılsaydı belki alınabilirdi.

Tamam ön yargıyla yaklaşmayalım ama fiyat olarak eşdeğer ve aynı tarzdaki STKanuni (Hyosung) GT250 ile karşılaştırırsak;
320cc olduğu için vergisi daha yüksek, kalite olarak hyosung'dan daha iyi değil, 320cc olmasına rağmen 250cc olan hyosung 6,5 HP (%22,5) daha güçlü.
Eğer vergi dilimlendirmesine takılmasaydı da daha düşük fiyata satılsaydı belki alınabilirdi.

yapı itibari ile hyosung 250 cc den daha büyük söylediğim gibi transalp boyutlarında hitap ettiği müşteri grubu farklı olabilir diye tahmin ediyorum
ayrıca 350 cc yanlış bilmiyorsam eğer denenmemiş bir grup. Bu tarz modeller ya 250 cc oluyor ya da 500 cc

mondial'in mr350sine de benziyor. zaten tutmadığındna mondial sitesindne bile kaldırdı bu modeli. frenlere bakılırsa mr250 destrosuna da benziyor.

Moderatör
Tipi bu kadar berbat bir motor görmedim desem yalan soylemis olmam herhalde. Ön far, amortisor maşalari büksen egilecek gibi, egzos seyyar köftecilerin galvanizli bacalari gibi. Daha sayardim ama dava acar bana firma :p

Motosikleti
BWS 100
9 bin lira bence çok o paraya gt 250 alırım sıfır hemde bundan güçlü hızlı olur

hocam tamam o fiyata sıfır gt250 alırsın ama allah aşkına ömründe şu spt350 yi bidefa gördünmüde, gt250 daha güçlü hızlı olur diyorsun?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hocam tamam o fiyata sıfır gt250 alırsın ama allah aşkına ömründe şu spt350 yi bidefa gördünmüde, gt250 daha güçlü hızlı olur diyorsun?

Görünüşle gücün alakası?
Tamam sana göre güzel görünüyor olabilir ama teknik verilerine göre aralarında %22'lik bir güç farkı var. Hiç de az değil.

Tipi bu kadar berbat bir motor görmedim desem yalan soylemis olmam herhalde. Ön far, amortisor maşalari büksen egilecek gibi, egzos seyyar köftecilerin galvanizli bacalari gibi. Daha sayardim ama dava acar bana firma :p

gerçekten öyle,tel maşa saat motor bu...

motor fotojenik olmayabilir bence görmeden incelemeden sadece resimlere bakıp vay efendim bu motor şöyle
bu motor böyle demek yanlış olacaktır.

Moderatör
motor fotojenik olmayabilir bence görmeden incelemeden sadece resimlere bakıp vay efendim bu motor şöyle
bu motor böyle demek yanlış olacaktır.

Regal Raptor mesela, resmine bak, bi albenisi var, belki cok cok saglam degil, kimilerine göre çin mali 5 para etmez ama, bi cazibesi var chopper severler icin.
Ducati mesela, her modelinin resmine bak, sanat eseri gibi.
BMW mesela, her modelinin resmine bak, sanki transformerdaki gibi bir anda robota dönüşecekmis gibi bi havasi var.
Bunun resmine bakinca, gercegini goresi bile gelmiyo insanin. Eger gorurde fikrim degisirse burada belirtirim yine.

Topiği açan bayisi isen kızma ama bu motorun alıcısı çıkacağını pek sanmıyorum. 2. ci el japonlar varken bunun satılması zor. beğenmediğim hyo bile bundan kaliteli....

<hort>
Bugün fuarda gördüm bu motoru, 28 litrelik benzin deposu ile fazlasıyla hacimli ve etkileyici görünüyordu...

yazılanlar eski ama bende fuarda gördüm motora görsel olarak bakmak yanlış rüzgarlı havadaki rüzgara direnci bozuk yollarda mukavemeti iki kişiyle torkuna bakıp ondan sonra görselliğe bakmalı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar