bitir de boya artık sunu abicim şase çürüdü beklemekten ben de ..
hocam yazını simdi okudum bastan sona goruldugu uzere super bir is cıkacak sonunda ellerine saglık 4 gozle bekliyoruz sonucu kusadasından selamlar!
ooo müdür jockey shifter helaaal bende istiorum hahahahah
bitir de boya artık sunu abicim şase çürüdü beklemekten ben de ..![]()
İmkanı olan, becerisi elvereniçin süper bir uğraş.. Ama türkiyede yapılması hayal gibi bir şey .. dikkat ettiyseniz Arkadaşımızın özel garajında dönüyo olaytezgahlı matkaptan tutun 5mm lik krom levhayı kesecek asetilenine yine krom kaynağına kadar çok ileri alet edevat kullanılıyo . ben bu alet ve edavatın türkiyede bırakın bir evin garajını herhangi bir serviste olduğuna inanmıyorum ..asetilen kaynağı sadece bu ile uğraşan yerlerdedir ..alet edevata meraklı biri olarak ben yapılan işlem kadar kullanılan aletlere de hayran oldum ..
Hadi trde bu imkanlarınız var ve böle bir araç imal ettiniz Bürokrosimiz sizi ananızdan doğduğunuza pişman eder .. nerde len bu motorun faturası şaseyi nerden buldun .. git projesini bi mühendise onaylat .. ülen mühendis yapamazki bunu yapsa yapardı zatenben bina edecem mühendis bakacak ok diyecek .. bi imza için bi servet alacak benden ..TR de bu motoru yapar sonra üzerine benzin döküp yakarsınız
veya işyerinizde, evinizde aksesuar olarak durur :cherry: çünki mevcut kanunlar bu motoru trafiğe çıkarmaz
Becerikli elerden çıkan bır yapıt daha cok güzel devamını beklıyoruz
aynisini bobber cycle de bana hep soyluyor, "Bürokrosimiz sizi ananızdan doğduğunuza pişman eder" cumlesi kulaga hem komik hem uzucu geliyor,
keske kostek yerine destek olunsa bu tip aktivitelere, eminin bircok insan bos vaktini ve enerjisini bu tip islere yonlendirir.
tesekurler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:06 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:02 PM ----------
" Jockey Kirbaci "nin parcalarinin fabrikasyonu:
tasiyici braketin sablonunun eskiz calismasi
![]()
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:06 PM ----------
Tasiyici braketin fabrikasyonu
![]()
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:11 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:08 PM ----------
alistirma
![]()
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:11 PM ----------
![]()
varya burada bir arka sehpa bile yapmak icin gerekli ekipmanı bulmak çok uzun sürer, motoru koyacak yerimiz bile yok çoğumuzunsizin orda garaj var, ekipman var, para da var sanırım :mrgreen: vallaha imrenerek, iç çekerek, okudum tüm yazılanları... Ellerinize sağlık sonucu merakla bekliyoruz..
Seri üretime gecmeyi düşünüyor musunzu??![]()
Bu resmi ceken benim ERENAY
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:51 PM ----------
Bir suredir motorun yapimini yakindan takip ediyorum. Yapim atolyesinde. Iscilik mukemmel. Keske gorebilseniz.
her parçasında kendi el emeğinin olduğu bir motosiklete binmenin keyfi paha biçilemez :wiinkk:
ne kadar daha işin kaldı? ne zaman görücez ortaya çıkıcak şaheseri?
Selam Draggy,Aşağıya kıvrık daha hoş durmaz mı, ben motoruma düşünüyorum![]()
Ellerine sağlık üstat,elindeki imkanlara imrenerek takip ediyorum.Kolay gelsin.:cat:
cok güzel bi calışma oluyodur heralde hem zevkli hem zahmetli:rendeer:
gerçekten sabır ve çok fazla emek isteyen bir çalışma kolay gelsin çok bişi çıkıcak eminim