@ Angel spear
Geçenlerde fasılalı hareket eden sileceği icat eden kişinin gerçek hayat hikayesini seyrettim .. evinin garajında icat ediyo sistemi ve patentini alıyo .. şu an dünyada her araç (silecek kullanan) bu sistemi kulanıyor. Bir çok icat zaten bunun gibi arka bahçe depolarında veya garajlarda yapılmıştır. Yıllar önce samsunda 2 kardeş uçak yapmışlardı garajda .. devlet senimisin yapan al sana vergi diye öle bi vergi istemiştiki bu kardeşlerden adamlar ibreti alem olsun diye 19 mayısta yakacazdemişlerdi.
Devrim arabalarını seyrettim geçenlerde aynı hastalık ülen araba bina edilmiş yürüyo devam et 180 günde bir mucize yaratılmış.yine aynı filmde Atatürkün emri ile açılan hatta dışardan sipariş alan teyyare fabrikasının nasıl bile bile batırıldığı anatılıyo..1940 larda uçak yapan türkiye şu an f 16 nın % bilmemkaçını burada üretiyo diye övünüyoz .. yazık
bi aralarda jetpa İMZA diye eyrli yapım otomobil den sözetti batırdılar adamı apartopar.. Türkiyede hiç bir başarı cezasız kalmaz lafı doğru gibi .. Bu ülkeyi tapar gibi severim hatta dünya üzerinde en değerli pasaporta sahip olduğumu düşünürüm .. Bu zihniyet bi gün acaba bina edeni, icat edeni ödüllendirirmi.
Avrupa karanlık çağları yaşarken osmanlı medreseleri dünyanın her yanından öğrenci ve bilim adamları ile eğitim vermiş. astroloji üzerine çalışılmış daha mercekler yokken .. o aydınlık kafalar nerde şimdi ..
ülen ne dağıttım konuyu be.. devam et arkadaşım en azından sana ekstra vergi kesen yok ..:cherry:
Bu hızla giderseniz 2aya kalmaz biter bu çalışma inşallah.
way be hayatta ugraşmam helal valla
ya abicim birde senin gülcemalini görelim fotolarda.merak ettik valla seni.
egsozların ucunu çapraz kesmek daha güzel göstermezmiydi?
Hocam ellerınıze saglık hakıkaten cok guzel bı calısma yetenekli ellerden cıkan bır harika daha devamını bekliyoruz
emeğine sağlık çok güzel gidiyor çalışman,
bende dukkan varken ne güzel uğraşırdım,
grenajları zımparalarken 2 gece sabahlamıştım fıber ve çelık macun sonrası,,,
ahhh ahh,
insanın uğraşacak mekanı olunca gözü bişiy görmüyor :9
Tebrikler...
Kolay gelsin..Güzel olacak... Takipteyiz.... :rendeer::cat::rendeer::cat:
Kolay gelsin o motosiklet calışmaya başladığında, gazı sonuna kadar acmaya kıyabilecekmisin...![]()
Eline emeğine sağlık,kolaylıklar dilerim..Angel Spear
selam Angel spear.ellerine sağlık baştan sona merakla takip ediyorum ellerine sağlık. bi ara powder coat Türkçesi nedir diye sormuşsun. genel olarak elektrostatik toz boyama işlemi deniliyor. yoksa boyamayı da kendin mi yapacaksın?:mrgreen: üzerine mat vernik uygulanacak mı? kolay gelsin:cat:
teskurler arkadaslar,
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:33 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:59 PM ----------
bilmiyorum bir kac hafta surer herhalde, bunu kiz arkadasima yapiyorum, biraz mecburiyetten oldu.. benim motor tek kisilik oldugundan ikinci motora ihtiyac vardi, boylelikle benim kizida motorcu yapicagiz,
Merakla takip ediyorum hadi bitir şunuda sende kurtul bende kurtulayım![]()
valla kız arkadaşa motor yapmak ne güzel birşey, burda en fazla kağıttan gemi yapıp verebliiriz :mrgreen: beraber bir fotonuzu görebilirsek iyi olur şahsen merak ettim uğruna motosiklet yapılan bayanı...
konuyu unutma lütfen Angel Spear.. Merakla bekliyoruz!!!!