İmkanı olan, becerisi elvereniçin süper bir uğraş.. Ama türkiyede yapılması hayal gibi bir şey .. dikkat ettiyseniz Arkadaşımızın özel garajında dönüyo olay

tezgahlı matkaptan tutun 5mm lik krom levhayı kesecek asetilenine yine krom kaynağına kadar çok ileri alet edevat kullanılıyo . ben bu alet ve edavatın türkiyede bırakın bir evin garajını herhangi bir serviste olduğuna inanmıyorum ..asetilen kaynağı sadece bu ile uğraşan yerlerdedir ..alet edevata meraklı biri olarak ben yapılan işlem kadar kullanılan aletlere de hayran oldum ..
Hadi trde bu imkanlarınız var ve böle bir araç imal ettiniz Bürokrosimiz sizi ananızdan doğduğunuza pişman eder .. nerde len bu motorun faturası şaseyi nerden buldun .. git projesini bi mühendise onaylat .. ülen mühendis yapamazki bunu yapsa yapardı zaten

ben bina edecem mühendis bakacak ok diyecek .. bi imza için bi servet alacak benden ..TR de bu motoru yapar sonra üzerine benzin döküp yakarsınız

veya işyerinizde, evinizde aksesuar olarak durur :cherry: çünki mevcut kanunlar bu motoru trafiğe çıkarmaz