Sportster dan BOBBER projesi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selam Erdem, motor bitince motorla birlikte resmimizi yuklerim, simdilik ikimizin bu var :)

ehgk60.jpg

maşallah çok uyumlusunuz :queen::queen:

cok güzel bi çalışma imrendim valla gelişmeleri merakla bekliyorum kolay gelsin

bende takip ediyorum. :) başlığa bişiler yazıldıkca heyecanlanıyorum. daha çok fotoğraf görmek istiyorum sabırsızlanıyorum. bilmiyorum.. oluyo bişiler:mrgreen:

YeK

Usta (usta diyorum lafın gelişinden değil dikkat) sen neler yapmışsın?
Sen baya bi ilerdesin...
Biz burda medeniyeti yeni kuruyoruz ne yaptın, daha dün tekerin icadıydı:)

ağlarım ben o harley motosiklet için... lakin içimden.....

sonuçta motosiklet de, emek te, hayal de sizin.. bol şans ve başarılar dilerim. abone oluyorum ilk defa bi konuya. kolay gelsin.

Son düzenleme:
debriaj kolu braketinin fabrikasyonu

duz metal levhayla basladim ise,

2vd1csk.jpg

telin kafasini paslanmaz celikten yapmaya karar verdim,

2j29sfm.jpg

kisaltdigim icin kafayi tekrardan kaynattim,

20jfpnc.jpg

wunejk.jpg

Bu arada kolun takildigi govdeyi (motorun uzerinden cikan orjinalini) iyice kesip, tasliyip kucultum,

burada yapimi suren braketleri bukup sekillendirdim, debriaj kolunun govdesini tam olarak kavramasi icin.

2hdwu13.jpg

usteki resimdeki denemeler neticesinde en uygun/kuvetli braket tasarimina karar verdim,

ortaya cikan tasarim bu . . . "form follows function"

33yop69.jpg

hepsi bir arada,

rj4lzd.jpg

kullanacagim krom civatalar olmadigi icin farkli uydurma civatalar kullandim debriaji deniyebilmek icin,

Simdiye kadar geriden sikmali debriaj tasarimi gormedim, bunu bende ilk defa deniyor olucagim ama goruntusu bile baya bi sert (hardcore) :))))

20k896b.jpg

2wmgbrn.jpg

ss

meraktan başka bişe yok çok çalışıyorsunuz bunun için demekki çok güzel bişey çıkacakk süper olcak bnce

:)Abi sen ne yaptın ya.Burda biyerimiz şişcek.Canım çekti.Bana da yapsana birşeyler.Eline koluna sağlık.Sabırsızlıkla bekliyorum.İmkanlarada imrenerek bakıyorum.

tesekurler arkadaslar :)

Vitesle debriyaj uyumu hoş olmuş, aklımda ki şüpheler gitti ancak bu şekilde kullanımı biraz zor olacak gibi mesela debriyajı sıkmanız gereken bir durum oldu diyelim, vites geçirmeden debriyajda tutmak için bayağı pratik yapmak gerekecek :)

sagol draggy, biraz pratik yapmak gerekecek , test surusunden sonra rapor veririm ;)

koparmaya devam ediyosun abicim merakla takipteyiz . ben de yarın boya yapıciim :) bizde boyadan ote geçmio mod.

Hocam, kolay gelsin.Çalışmalarınızı beğenerek takip ediyoruz.Vites kolu ve debriyaj kolu gerçekten çok hoş olmuş.Arabalarda en zevkli olan şeyi motosiklet üzerinde gerçekleştirmek gerçekten çok güzel olacağa benziyor.Bu da motosikleti kullanırken haz üstüne haz verse gerek.:cherry:

Angel spear valla sevgilin olmak istiyen cok kız wardır diye düşünüyorum :D:D:D:queen: bu motoru gördükten sonra. valla super gidiyosun son gaz devam

koparmaya devam ediyosun abicim merakla takipteyiz . ben de yarın boya yapıciim :) bizde boyadan ote geçmio mod.

Hocam, kolay gelsin.Çalışmalarınızı beğenerek takip ediyoruz.Vites kolu ve debriyaj kolu gerçekten çok hoş olmuş.Arabalarda en zevkli olan şeyi motosiklet üzerinde gerçekleştirmek gerçekten çok güzel olacağa benziyor.Bu da motosikleti kullanırken haz üstüne haz verse gerek.:cherry:

Tesekurler arkadaslar :)

Angel spear valla sevgilin olmak istiyen cok kız wardır diye düşünüyorum :D:D:D:queen: bu motoru gördükten sonra. valla super gidiyosun son gaz devam

cagri_5 cok sagol, genelde turk kizlarinin boyle isciliklere pek merakli olacagini zanetmiyorum :)

merakla bekliyoruz 2 gündür bi ilerleme yok galiba...

serbest81, parca falan ismarladim, havada cok sicak, kayda deger ilerleme olunca yayinliyacagim, (avatar supermis :))

Forumdan Uzaklaştırıldı
2wmgbrn.jpg

heehheeh :queen::queen::queen:

İmkanı olan, becerisi elvereniçin süper bir uğraş.. Ama türkiyede yapılması hayal gibi bir şey .. dikkat ettiyseniz Arkadaşımızın özel garajında dönüyo olay :) tezgahlı matkaptan tutun 5mm lik krom levhayı kesecek asetilenine yine krom kaynağına kadar çok ileri alet edevat kullanılıyo . ben bu alet ve edavatın türkiyede bırakın bir evin garajını herhangi bir serviste olduğuna inanmıyorum ..asetilen kaynağı sadece bu ile uğraşan yerlerdedir ..alet edevata meraklı biri olarak ben yapılan işlem kadar kullanılan aletlere de hayran oldum ..

Hadi trde bu imkanlarınız var ve böle bir araç imal ettiniz Bürokrosimiz sizi ananızdan doğduğunuza pişman eder .. nerde len bu motorun faturası şaseyi nerden buldun .. git projesini bi mühendise onaylat .. ülen mühendis yapamazki bunu yapsa yapardı zaten :pben bina edecem mühendis bakacak ok diyecek .. bi imza için bi servet alacak benden ..TR de bu motoru yapar sonra üzerine benzin döküp yakarsınız :p veya işyerinizde, evinizde aksesuar olarak durur :cherry: çünki mevcut kanunlar bu motoru trafiğe çıkarmaz

%100 katiliyorum sana 70 li yillarda devrimde boyle olmamismiydi zaten????:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:12 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:10 AM ----------

sn.Angel Spear
Govde rengi olarak ve desen olarak ne dusunuyorsunuz merak ettim de???:silent:

sn.Angel Spear
Govde rengi olarak ve desen olarak ne dusunuyorsunuz merak ettim de???:silent:

selam deli_mavi, duz mat siyah, yada dokulu mat siyah, desen yapmam herhalde.
saygilar . . .

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:22 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:19 AM ----------

eger desen/grafik fikirleriniz varsa gormek isterim ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar